Burkar som får mig att tänka efter

Tycker inte om när alkholismen slåt till i närheten av mig.

Viola dagen

Idag har alla Violer namsdag, det vill säga min enda och bästa mormor har namsdag. Det firades med att jag ringde upp henne och pratade en lång stund om ditten och datten. Har städat under våningen idag, lagat mat åt alla rörkrökare förtillfället är de två stycken. Fick nu ont i huvuet över att jag kommer jobba hela helgen, det vår längesedan jag jobbade helg, men på sätt och vis kan det vara ganska skönt, helgerna är lugna på jobbet, vi ska lägga mer tid på det boende och är inte tvungna att tvätta och städa som dårar.

Väntar mig två paket på posten idag, dels en rauter och dels min jacka. Sen hade det varit kul om man fick svar från landstinget någon gång vilket har dröjt över en månad nu. Vill ju veta hur länge jag har kvar att leva :P Ska ner till Hjo och hämta ut medicin till min dödsdömda hund efter som han har champinjoner i örat och inte skabb.

När vi var på vetrinär stationen igår och skulle undersöka hundarna fick vi nöja oss mad att undersöka en hund eftersom den anda hunden (Lexi) låste in sig i bilen med nycklarna i. Fick ringa skjuss så vi fick åka hem och hämta reservnyckeln, så kan det visst gå. Hon ville uppenbarligen inte in till doktorn.


Jobba 17-21 ikväll, blääää.

Vetrinären

Åker till vetrinären ikväll för att kolla vad det är som kliar på våra hundar, troligtvis öronskabb *uäck*. Hon kommer säkert säga att man lika väl kan avliva min hund eftersom han 'scenil, dålig päls, tandlös och lite annat bös, men han är glad för det, Äter, springer, bajsar, tuggar på ben, lyssnar på mig osv. Har två lektioner kvar, hemma på lunch.

Får väl se om djuren blir utdömda eller ej, dyrt blir det säkert iallfall, de kan ni lita på.

2012

Drömt så förbannat hemskt inatt. Legat och tuggat på mina piercingar i sömnen och munnen ä helt öm, tur att ingen tand gick sönder. Såg på 2012 innan jag somnade igår, det skulle jag aldrig ha gjort. De hände ju i min dröm sen.  Jordbävningar, tsunami, explosioner och två utav mina fem (?) familjemedlemmar dog, ett av mina barn dog och min man. Såg dem dö i en explosion, var så ledsen men alla förlorade någon i min omgivning.  Inte nog med det så skulle jag ju med flickorna holmström på kuling gympan på Öckerö *asgarv* men hittade inte mina träningsbyxor som låg i tvätten och missade färjan, fick ta sats med min cykel och hoppa över vattnet (hoppa flera kilomter) till öckerö. Men det lyckades jag självklart inte med och drunknade.

Har fått mig en sovmorgon idag iallfall till 9:00, känner mign ändå helt förstörd när jag drömt så hemskt och vaknade inte utvilad precis. Har faktiskt lite ångest över vad som kan hända på riktigt 2012-12-21 Maya indianerna tror ju att värden faktiskt ska gå under. Nu finns de ju inga Maya indianer kvar men vad fick dom detta tfrån då ?


Nu väntas det en klass och sen några timmar på fritids, ikväll ska jag också jobba 2,5 timmar på Fritidsklubben.

Ha eller inte ha?

Fan vilken beslutsångest. Vilken vinter jacka ska jag ha, hur mycket pengar ska jag lägga på jackan?  Helly hansen, Stuf, PEAK, Everest eller Didiriksons ? Kollat på en viss jacka idag men den  var slut i hela stan och får inte in några nya heller :( Tror jag hittat en som jag ska slå till på nu iallfall, hoppar inte kvaliten gör mig besviken för den kostar där efter.


Betalat kräknigar

Usch för att betala tusen tals kronor i räkningar, kläder, försäkring, ridning, el osv. Tur att man har oboy och fest på under den ångestfyllda minuterna när man skriver i alla heskliga belopp som jag betalar. Nu är jag försäkrad igen iallfall både i jobbet och på min fritid, med folksam försäkring. Snart ska jag betala tandförsäkring också. Synd att man inte kan köpa billiga tandförsäkringar på blocket eller nåt. Har en fundering på att sälja sambons nya burberry jack och få lite efter cash, men det skulle han nog märka :S

Har fruktansvärd träningsvärk efter två styrke och konditionspass som jag hade med barnen på gyman idag, sen ska jag iväg och rida också ikväll.  Kommer nog vara trött när jag kommer hem, de finns ju inget bättre en gnälliga flickvänner.

Måste planera morgondagen samt diska, plocka ut diskmaskin och hänga upp tvätt. Ingen vila ingen ro. Jag som bad hundarna att de iallfall skulla dammsuga innan jag kom hem från jobbet men de har dom självklart inte gjort, allt måste man göra själv ;)

Dom ska ha gratis mat, jag ska leka med dom, jag ska trösta dom om de är ledsna de ska ligga  i min säng ich trängas, de skäller när de inte får som de vill och dom ska alltid bråka om vem som ska sitta i framsättet när vi är ute och åker bil och inte ens kan de visa sin tacksamhet genom att dammsuga tills jag kommer hem. Totalt ignorera vad jag säger precis som de inte försått vad jag sa åt dem. Skaffa aldrig hund.


Byrackor

TRADERA

Säljer lite bös på tradera. Tre klänningar, kavaj, pälsväst, body och lite annat. Sök på Krokarn84 för att hitta objekten på Tradera. Kommer även lägga ut några jackor.



Klänningar säljes

....

Igår blev det några timmar i Skövde först, träffade mamma och mormor. Vi tog och åt en bit mat i gamla rådhuset på torget sen gick jag och Mats vidare och tittade på kläder. Jag köpte mig bara två body butter på The body shop. Mats därimot la ut mer pengar, han hittade ett par jeans, en tröja, ett par skor och en jacka från Burberry för 5000kr !? Gud nåde honom om att skitar ner eller gör sönder den jackan så som han far runt och krälar på marken, eldar och härjar. Hela kalaset stannade på 10.000kr när han var klar.

Efter de åkte vi till Hjo för att äta på våran favorit resturang, Bryggan. Jag åt smörstekt rödningfile med rostade grönsaker och en  kall löjromssås. Mats tog en grillad oxfile med dess tillbehör. Ett glas vin till mig öl för han och som avslutning en Irisch coffeé.



Åkte hem och tog en snabbdusch, smorde inte kroppen med mitt nya body butter med apelsin doft. Sminkade mig åter igen, packade väskan och körde till Moholm till B och M där även N också var. Vi pratade, spelade spel och drack gott. Efter blivit lagom rund om fötterna begav jag mig till kojs. Somnade, vaknade, körde hem och nu sitter jag här.

Ser på film och bara har de gött, ska snart micra upp köttfärsås och spagetti som Mats gjorde till mig i fredas, kom hem och så hade han dukat fint, hällt upp vin, tänt ljus och lagt upp maten fint och köttfärsåsen var jätte god, nog den godaste  måltiden han har gjort under de åren vi har varit ihop.


Vi tröttnar visst aldrig på varandra

Afghanistan

Vad har vi där att göra?
Vad har vi för skyldighet att rädda alla?
Jag  fattar inte !
Fuck Afghanistan (eller hur de nu stavas)
Jag bryr mig så länge min kusin är där som har två barn, men varför han väljer detta öde förstår jag inte !?
Kan inte rädda alla, måste rädda oss själva först! NUUUUUUU!

Jag har snö

snö som ligger och gottar sig på marken. Snö som påminner om glass som man bara har lust att lägga sig ner på marken och slicka upp. Snö som göratt det blir kallt under mina fötter när jag går i tunna skor. Snö som lägger sig på min vindruta på bilen som jag tar bort varsamt, snöflinga efter snöflinga. Snö som gör mig extra sugen på varm choklad. Snö som som fastnar i hundarnas päls och jag får snö på golvet inne. SNö ville jag helst bara ha ute.

Snö....

En speciell dag idag.

För idag öppnar The body shop i Skövde. Min absoluta favoritbutik vad det gäller skönhet finns nu i en butik nära mig!  Oj vad jag ska handla, kunde inte låta bli att även söka jobb där så nu håller vi  alla tummar!
Jag blev så lycklig när jag fick veta så att jag kände fjärillar i magen, blodet belv varmt  och jag kände mig aldelles lycklig inombords, sjukt va. Detta betyder att jag slipper göra en stor shoppinglista när jag åker till Göteborg för att köpapå mig saker från body shop som jag behöver för ett tag framöver.

ME LIKE THE BODY SHOP


Vackra och välsorterade butiker för den kräsna (som mig)

smoothie expriment




blåbär och valnötter i botten, yoghurt längst upp.



hallon dröm. Hallon, mjölk och en slatt grädde, blanda.


Efter att stått och pantat maskinen så full med flaskor på ICA och personalen fick också en del att göra innan jag var klar. Pantmaskinen belv full och det fick gålla på och byta lite grejer där inne. Med mina 240 burkar pantade och 143kr rikare gick jag ändå mycket glad därifrån, som ett småbarn som hade fått godis. Köpte de nödvändigaste vill säga mjölk, hundmat, balsam (väldigt viktigt för mig), diskborste, potatis och lite annat smått och gott.

När jag kom hem blev jag ännu gladare av att fått mina kläder med posten som jag beställt. En grått bas linne och en  grön tröja, fakturan var lite tråkigare att öppna dock. Nu inväntar jag en pojkvän så vi kan ta och duscha ihop (man måste spara på vattnet vet ni). Sen skulle jag vilja spela ett parti kort med honom om jag får min vilja igenom.

Vill till PRAG

Hävla header problem då. Jag kan inte göra en header jävel, de går bara inte. Vill göra en header som är fin på datorns pogram men har inget pogram som funkar. Känner mig så jäkla oteknisk just nu. Jävla data skrälle. Får väl anlita någon, Johanna?

Är hemma idag  med, har haft feber under natten. Ska åka iväg en sväng och handla i Tidaholm, är sjukt sugen på vin också men det är den fattigaste helgen i månaden just nu och har inte råd, var två veckorsedan jag fick dricka vin. Vill inte tjuva på mina sparpengar för att köpa vin inte, nej där går min alkholist gräns. Då får jag vara
utan. Ska panta 200st burkar också, som en annan uteliggare, men dem måste ju pantas. Är ju dum om man inte pantar, både miljövänligt och ekonmiskt.

Ser ut som de blir Prag (Tjeckien) som vi kommer resa till i början av nästa år. Verkar som en trevlig stad, billigt och massor av öl. Vi ska gå på ölprovningar, mysiga resturanger, pubar och europas största diskotek ligger i Prag, ett femvånings hus med bara musik och dansgolv överallt. Stannar i fyra nätter där innan vi kommer hem till Sverige igen. Det kan vi behöva detta här, hoppas de blir så. Ska boka senast om två veckor om vi bestämmer oss.


Mina pälsklingar

Boka resa !?

Har märkt att en resa inte behöver kosta så mycket, hade bara tänkt att vara bort några dagar. Om vi bokar allt själva, vill säga flyg,  hyrbil och hotell  så kan vi få det gratis.  Men vi måste boka och betala snart isf.

Antingen vill vi åka till Amsterdam i Februari och är där i 4 nätter.
Det skulle kosta lika mycket som att åka till....
Berlin två nätter och Krakow (Polen) två nätter som isf skulle bli av i April.
Den resan skulle kosta lika mycket som en skidresa till Österrike som vi också har kikat på, över en lång helg.
Till sist har vi varit inne på Prag (Tjeckinen) där ska vara billigt, mycket gott att äta och dricka, mycket historia och trevliga människor. .

Vad ska man välja nu då? Måste boka snart isåfall

Cola

När man är sjuk får man dricka hur mycket coca cola man vill, det är den bästa medicinen för mig plus att jg alltid blir beroende av nässpray, överkonsumerar i Idomin salva och metervis med papper.


Gemensamt konto !?

Ja de är lika farligt som de låter tror jag, men de var Mats nya och briljanta ide. Han vill ha delad ekonomi med mig. NEJ tänkte jag först det vill jag inte. Sedan tänkte jag JO de kanske hade varit bra, eller? Jag känner ju på det rent ekonomisk, vi går in i sambo lagen, nästa steg blir att gifta sig (GAAAHH!?) Allt som är mitt är hans (vilket vill säga lite bestick, kläder, köksbord samt blommor och krukor)  allt som är han är mitt (huset, bilarna, företaget, marken, dator och hans sprit), då tjänar jag ju på det !

Hoppas bara jag får handla de jag vill ändå, kläder, skor och skönhet tycker jag ju är jätte roligt att köpa och använda. Men han har nog  också något begär som jag kommer se på vårat gemensamma konto.
Vi kommer ha lån ihop, vi kommer spara ihop, vi kommer betala räkningar ihop för våra pengar.Undrar om detta kommer sluta väl?

In till banken och skriva på massor av papper snart då.


Sugen på champange

Jag håller mig hemma idag så jag inte smittar andra med min disease. Nätterna är värst då jag nästan kvävs känns de som. Mats har haft vak på mig inatt, ifall att jag skulle dö, jag vill inte vara ensam om jag dör dåhär ung. Ringde och sjukanmälde mig klockan 07:00 på morgonen, ringde till jobbet och sa att de fick lösa engelska lektionerna jag skulle ha idag, att barnen kunde fortsätta lära sig klockan på engelska, de började vi ju med sist. Kanske får hålla mig hemma imon med, ingen ridning ikväll heller :(

Idag dansar löven som ligger på marken. Jag som hade ideén att kratta löv igår och tända eld på dem någon dag. De var ju tur att vi inte gjorde det för idag hade ändå inte lövhögen legat kvar.  Idag blir de crepes till middag med champinjon fyllning.

Sugen på en riktig party torsdag någon kväll, de hoppas jag J, T, A och A är sugen på, iallfall någon av dem. Längesedan man var ute nu,  två månadersedan. Klä upp sig, köpa skumpa och dricka, sminka sig fint, dansa, träffa folk och bara få komma ut från den lilla bubblan man lever i. Blivit helt galen i champange nu de sista, de är ju skit gott om man dricker de rätta champanget.


Sjuk i näsan

Blivit drabbad av någon slags förkyldning och nu ligger jag och våndas om jag ska eller inte ska till jobbet imon, hatar att sjukanmäla mig. Jag känner ju mig själv bäst och vet ju att jag inte pallar att jobba egentligen men samtidigt är jag för snål att ligga hemma.

Näsan bara rinner på mig och ut kommer trögflytande gegga. Blev en lugn och stillsam kväll igår iallfall med prat och "TV tittande" framför matsals bordet med lilla datorn, eftersom vi bara har internet just här i huset. Vill inte binda upp oss med något nytt abonemang och vi får mer gjort i huset om vi inte har TV eller dator så tillgänligt som vi hade förut. DVDn står upp i isovrummet så  vi ser på film på kvällarna.

Passade även på att koka majsen vi plockade från svärföräldrarna igår, god och inte besprutad majs, så äkta de kan bli helt enkelt. Jag poppades även popcorn och smaskade på, drack saft och Mats drack öl och vin.

Har drömt massor inatt som jag brukar göra när jag är sjuk, yrar typ, hade feber och svårt att somna om. Klockan 4 inatt var jag uppe en sväng och drack varmt citron the med honung, som tur vara gjorde min lilla hund mig sällskap i de mröka huset. Är ju lite mörkrädd och de knakar till då och då i huset eftersom  de är gammalt. Hus flyttar ju faktiskt på sig en del. Det gamla bjälkarna och träet lever ju och får sprickor eller är olika torrt/vått så då smäller de till lite ibland.

Får väl se hur jag tar igenom mig dagen. Var ju trots allt längesedan jag var sjuk.


Jag och min jycke en frisk dag i livet.

En dag i skogen, trots allt.

Jag tog mig ut till skogen iallfall idag och fick agera älghund. Har gått långt i skogen och muckat på älshar och rådjur så att de fick röra lite på sig. Var en lyckad dag för jägarna jag fick mest bara skoskav och en lunch som bestod av fisk och potatismos av svärmor.  Två älgar beskådade idag och sex stycken rådjur. Djur som jag har "trängt" så de har flyttat på sig. Men inget skjutet, varit fel djur. Vi vill ha en  stor vacker tjur (älg) detta året att äta på. Jag gick ett tag med hundarna också och de fick några stycken bra drev på rådjur.

Var riktigt spännande där ett tag när jag följde ett färsk älgspår och såg till min fasa rykande färk älgskit och ett två tre så sprang något stort mellan tallarna och bort från mig. De visade sig vara en stor ko (älg).

Nu ska jag dusha av pojkvännen sen blir de tacos av älgfärs såklart :)

längre en långfredagen

Vilken fin morgon, det är vitt ute, vit kristall på landskapet. Synd att jag inte hade en kamera nu, då kunde jag gått ut och tagit fina bilder. Mats är och jagar, kommer hem klockan 19 ikväll. Jag har ingen bil och känner mig väldigt instängd. Har inte någonting att göra, har ju ingen TV att glo på heller, har inte lust att laga mat hela dagen och städat har jag redan gjort, trött på att göra tråkiga saker, det är ju helg! Vill göra roliga saker då. 

Har varit såhär ett tag nu, allt är bra allmänt tråkigt i livet, har inget att se fram emot.  De enda jag tänker på är att tiden ska gå, att dagarna, veckorna och månderna får gärna bara rinna iväg för min del. Vill ha sommar igen, hatar vinter och kyla just nu. Är så fruktansvärt rastlös, och jag blir på väldigt dåligt humör pga att gå rastlös. Kan inte bara dagen gå, vill bara sova bort allt tråkigt.

längre en  långfredagen

Helgen på Hyppolos del 3


Jag och Håkan bråkan (min och mats vovvars valp, hängde nu med?)

Blev hummer till middag

till hummern serverades Rauol Collet som var en mycket god champange


Det var väl förra helgen i de stora hela.

Helgen på Hyppolos del 2


Pappsen med ön bakom

Sambon trivs

Sambon trivs ännu bättre

Väl hemma och på fasta land blev det en promenad runt ön

Det blev lunch, så många krabbor man ville äta och vitt vin till.

Herr och fru

Vi gick bort till  U och S kikade in deras nybyggda hus och satt på deras altan prata och drack vin.

Utsikten från deras hus

Helgen på Hyppolos


Helgen startade med underbart väder!!

Kom hem sent på fredagen, klockan 24:00 anlände vi hamnen med färjan. Hemma fick vi the och en smörgås, sen gick  de min mamma och pappa och sov. Jag tog ett gals vitt vin, värvade ner och tappade upp ett bad, med skumm och väldoftande oljor, hade förts lust att även basta lite men de ville inte Mats. Han tittade stället på när jag låg och plaskade i vattnet och la hår inpackning efter hårinpackning. Lånade någon Mary Kay skit från mamma som tog bort sminket.  Drack vin, mats drack Whiskey, tände ljus och pratade om saker som existerar.  När jag var klar fick jag sätta mig i Mats knä och bli torkad på ett sånt där barnsligt sätt, men de var skönt. Smorde in mig me Body lotion från the body shop, tog serum i håret och sedan la mig i sängen, somnade fort.


Bergen, havet, Hyppeln

Frukosten bestod av så mycket grejer att jag inte alls belv hungrig på att se på den.  Vi skulle nu åka ut på havet och lägga i sju stycken hummer kupor (hummer burar, hummer tinor/er eller vad ni alla kallar det. De var en härlig dag på havet, inte alls kallt.


Synd bara att startmotron på våran båt har pajat s vi fick låna grannens båt istället.
Väl ute på havet fick jag styra och och titta på ekolodet vart vi skulle lägga ner burarna, de flesta hamnade på¨mellan10-15meter djup och på berg, inte sand botten.

Snygg jag var då.

motion på jobbet

Sista passet på jobber gort idag, ska nu krypa till sängs för imon så ska jag upp 05:40 och öppna fritids på morgonen på skolan. Själv med 17 trötta ungar, hoppas de är på bättre morgon humör än min sambo :P Medans barnen har lekt nu på kvällen har jag passat på att göra lite step up i takt till musiken. Sen har jag övat lite gymnastik, stå på händer, jula, långkullebyttor och rondat. Har även lärt mig lite nya konster i ringarna.

Imon är de läxförhör för barnen i femman, glosförhör  i engelskan om klockan som jag har lärt dem. Efter läxförhöret ska jag ta en sväng till ettorna och vara lärare åt dem, efter de ska jag ha gymnastik för fyra klasser, klar klockan 14:40 och sen hem en sväng och sedan ungdomsgården i två timmar.

Nu säng, film och (tvångs) pussa pojkvän. God natt.


Jag med mina f.d ormar, Robert och Popcorn

Krocken

Som sagt. Vi var hemma i Götebrog i hegen, åkte hemifrån 20:30 efter mitt jobb. Vi hann inte köra i mer en 15min innan olyckan var framme. Mats fifflade med sin mobil medans han körde jag jag tittade ut i de man såg genom heljusen. Kommer till en raksträcka där de brukar springa djur. Har bråttom så vi ligger i 100km/h, hundarna ligger i baksätet. De är ett djup dike på min sida (högersidan) Ser en skugga springa upp från diket och ner helljuset träffar djuret ser jag att de är ett stort vilsdvin som kommer att passera vägen några tiotal meter framför oss. Jag skiker, tar tag i något slänger mig framåt. Slaget var ett faktum och bilen skakar till. Mats bromsar, han hann inte bromsa innan mötet. Han förstod inte ens vad som hände, inte mer en att de var nära ögat. Vi backar tillbaka till platsen där djuret sprang in i oss. Vi går ut och kollar bilen, bara några repor, tittar efter spår vart djuret kunnat springa åt.  Ser inga spår. Mats säger "nej inga älgspår här" "älgspår?" svarar jag. "Men du ska inte leta efter älgspår om de var ett vildsvin vi körde på"  Nu kopplar har, men han tror mig först inte.

Så länge han har jagat och letat efter dessa grisar och sen springer de upp framför näsan på oss när vi kör bil. Jag och andra sidan har sett flera vilda vildsvin levande som döda. jag kör ju lite långsamare och hinner se lite fler grejer en honom.  Jo visst var detta ett vildsvin, de kan inte mitt öga se fel på. En gris som var över en meter i manken, stor oc grov, troligvist en galt (hane), den var grå,svart och brun samt groteskt ful som vildsvin är.  Var säkert en koloss på 110kg. Den grisen har nog väldigt ont i trynet nu (nosen). Men de får skylla sig själv. Jag gav min pojkvän en rejäl utskällning att han bode köra långsammare och sa att de inte kommer finnas så många djur kvar i skogen om man  ska köra på dem här och var och sen fick en mobilförbud resten av resan hem.

Jag var chockad xå att jag grät en stund, de var nära ögat. Mina takar gick mest till mina små hundar konstigt nog, tänk om de hade dött.  Jävla Mats, Jävla vildsvin, Jävla mörker, jävla bil som måste gå så fort.

Det var nära, bara någon hundradela sekund hade vi fått den farmför bilen och de vill jag inte ens tänka på hur de hade gått.

Sådär såg den ut, typ. Fula som råttor är vad de är, men goda att äta på ;)

Hyppolos <3

Hoppas på en avslappnad helg hemma på ön. Kommer åka sent, slutar inte jobber innan 20:00, hade varit bra om vi han med den första färjan som går 22:20 nästa färja går sedan 22:40. Sover inne i huset nu när vi har hundarna med oss, annars kunde vi sovit i Sjöboa och haft de huset för oss själva men compact living är ju också mysigt. Ostbricka, vin och en konjak hade inte suttit fel när vi kom hem, gärna lite varm konjak. Om jag får som jag vill ska jag gå  ut till vinkällaren och smaka utav mitt favorit vin.


En bild när de är riktigt mycket högvatten på Hyppeln, vattnet är över bryggan (bryggan syns ju inte) älskar sådana väderfenomen, MÄKTIGT!

Hyppelns hamn och färjeläge

Hyppelns hamn

Våran segelbåt med spinnakern uppe (ett segel alltså)

Våran lilla plutt färja som går till ön.

På lördag hoppas jag på fint och stabilt väder så vi kan åka ut på havet och lägga ut hummer tinor (eller hummerkuber som vi säger). Efter de blir de väl en låång promenad kring hela ön, kanske skulle passa på att vraka lite (göra fina fynd längs stand kanten) Alla tre hundarna kommer springa lösa och leka i havet, de kommer dra upp tång, hämta snäckskal, stenar och om de har riktigt tur så kommer de hitta en krabba att jaga efter.
Kommer nog bli en god lunch i form av fisk till mig och lamm till de andra. Skulle kunna tänka mig ett bastubad och sen springa ner till havet och doppa mig (om jag törs) mamma törs och pappa törs, de badar än.


Pappa mat när den är som bäst

Pappa mat när den är som bäst

Branäs 2010, lunch

En dag i oktober

<lediga fredagar är de bästa jag vet, nästan. Har nu stuckit mig i armen och fått en bamseplåster för hålet. Nu vill jag bara tiden ska gå samt att en städrska knackar på dörren och säger "Do you want some help whit cleaning?" "for free first time"  på en sån där knacklig thailand-engelska, sen kan hon få städa åt mig.

Mats säger att jag är hans bästa vän och att han hellre skulle vilja ha mig som vän än som älskare, de var u roligt att göra ^^  Jag var på lite bråkhumör igår så jag fick slå de hårdaste jag kunde en gång på hans överarm, han sa inte ens  AJ !? Är jag så klen ? Eftersom jag inte äter så mycket proteiner så bygger man ju inte  så mycket muskler heller. Skamligt vad jag äter dåligt nu för tiden. När jag låg och tänkte igår kunde jag mig inte minnas när jag åt riktigt kött senast ? Har ätit lite fisk då och då bara.  Just nu äter jag en räkmacka för de är ju så himlans gott med räkor.




Fruktstund

Kommer hem från jobbet tre timmar, sov två utav dem. Har huvudvärk men de är inte så konstigt när man har skrikande barn runt om kring sig hela dagarna. Har nu två timmar kvar att jobba denna dag sen jag jag nästan helg. Bara jobba imon kväll två timmar  sen blir de Hyppeln och göteborg hela helgen.

Har börjat inleda en fruktstund med min sambo varje kväll, i sängen. Kan bli sugen på något framåt kvällen när jag äter dåligt på dagen så en frukt brukar vi äta i sängen. Just nu är vi inne i en period då vi äter passionfrukt. 

Imon får jag städa bilen , åka ner till Hjo VC och lämna blodprover, igen. Tanka och packa väskorna. De var det tråkiga jag hade att bjuda på idag.

Väntas hummer i helgen

Pappa skulle se om han kunde fixa hummer till helgen då vi åker hem till min familj som bor utanför Göteborg på den lilla kobben Hyppeln. Eller hyppolos Emperios som jag bukar säga. Jag hoppas till och med att vi kan lägga ut hummer tinor i havet och få våran egen hummer! De hade inte suttit fel.

När jag kommer hem sedan ska jag dammsuga de sista, tvätta golven, vattna blommorna, laga mat och hänga tvätt. Jah har till och med blivit så vuxen att jag har börjat hänga alla mina kläder, ja asså inte strumpor eller underkläder men alla tröjor, kjolar, byxor, toppar, linnen och skjortor hänger nu pryligt i min garderob. Mycket roligare att välja kläder och dessutom blir de inte lika skrynkliga.

Näe nu ska jag vara på jobbet om 30min. Dax att fixa de sista.

IKEA

Impulsiva som vi är så åkte vi igår kväll till IKEA i Jönköping.  Var där en timme innan stägning och var nästan ensamna, underbart. Vi hittade våran säng, madrasser samt garderobsdörrar, men de var inget vi köpte utav de. Nej vi nöjde oss med kuddar, galgar, en stekpanna och värmeljus. efter det strögade vi lite i Jönköpings gator och och måste medge att jag ÄLSKAR den staden, lagom stor, de finns allt man behöver och mysig. Åt en sallad på MAX sen åkte vi hem.

Jag hade min mobil på ludlös och självklart upptäcke jag imorse att jobbet hade ringt flera ggr :/  Men jag hörde ju inte och mobilen som inte ens kom med in från bilen. Men men, hoppas de löste problemet.  Ska snart till jobbet, jobba kväll också.

Hösten är nära nu, inte många blad kvar på träden, blåsigt och kargt. Hoppas värmen snart vill komma igång. Till helgen åker vi till Hyppeln!

Helgen som var

Inhandlade även lite skor som jag velat ha. Fick kläder från syster som jobbar i en klädbutik i  GBG som heter Weekday som ligger i närheten av kungsgatan.  Fick tre toppar, en tröja ett par leggins och en mobil väska att ha runt halsen. Tack kära syster !  http://www.weekday.se/



Blev dessa skorna jag köpte, rustad för vinter och festklackar nu. Inköpta i Jönköping på Din Sko samt DNA shoes.

I söndas åkte jag och sambon ner till Hjo och åt på våran favorit resturang, Bryggan vis vattnet, Hade underbar kvalites tid med gos mat och lite alkohol för min del, vin och irisch coffee. Tack kära pojkvän.

nyheter från Body shop


En direkt uppfriskande och fuktighetsbevarande spray - Energising Face Spritz är supersmidig att ta med och använda precis när du behöver under dagen, för att friska upp huden eller för att fixera makeup. 205kr.


Ta fram leksamheten med tre lättanvändaBaked-to-Last Eye Colour. Vart och ett av dem innehåller två dynamiska nyanser som funkar lika bra till vardag som till fest. 165kr köpte vitpärlemo med bländadsvart.


Ögonskuggor som verkligen möter dagens moderna makeupkrav. Dessa vackert mjuka skuggor sitter på plats och kan appliceras torra eller med en fuktad pensel för en intensivare färg. Pärlemor eller matt formula för större variation och valmöjlighet. Dermatologiskt och oftalmologiskt testade. Ljusreflekterande mica minskar intrycket av fina linjer. Innehåller Community Trade-producerad marulaolja. 124kr köpte en färg i guldbrun.


Var ju i Jönköping helgen som varit och kunde inte låta bli att gå in i min favorit affär vad de gäller skönhet så jag köpte på mig lite saker.

har ingen dator

Bredbandet har kraschat,  får sitta vid pojkväns dator. Ska iväg och rida strax,kommer hem ikväll men då ska jag sova.  Ätit god soppa, lekt med barnen, har haft engelska lektion och imon bir de lek också. Skriver mer en annan kväll, när jag hinner.

RSS 2.0