In i den mörka framtiden

In i framtiden och utveckling..... om 100år

Förslossningar- Naturliga förlossningar kommer allt bli ovanligare, ju mer kejsarsnitt vi gör destu större hjärnor de vill säga huvuden får bebisarna, något som våran kvinnliga kropp inte hinner anpassa sig till. Från början var människans hjärna 3gångner så liten mot var den är idag och naturliga förlossningar gick lättare. Åldern för förstföderskor kommer stiga och detta kommer sätta sina spår både på barnet och modern. Svårare förlossningar och antalet missfall kommer öka. Gradern utav utvecklingstörningar och missbildningar kommer öka efter en allt mer stressad och förgiftad miljö vi kommer leva i.

Sjukdomar- 1980 trodde forskarna att alla sjukdomar var upptäckta, men inte. Aids, sars, fågelinfluensan, galnako sjukan och nu svininfluensan (fast den finns inte).  Den största folkliga sjukdomen som man kan förutspå är fetman, vi blir allt mer stillasittandes.  Högt blodttyck, åderförkalkning och diabetes kommer också bli vanligare. De kommer bli svårare att göra barn och allt fler par  behandlas för barnlöshet.  Gener som på den naturliga sektorn borde ha avlats ur, förs nu vidare till nästa generation istället.

Så kommer människan förändras....

Fler brunögda, detta beror på att vi blandas oss mer

Sämre syn, människor med sämre syn för gener vidare och färre föds med "normal" syn.

Ljusrae hud, vi tillbringar allt färre timmar ute i solen och blandar oss mera

Mindre viktigt kropp, Hjärnan är de viktigaste organet och kroppen bara ett redskap till den så den kan få energi och även ett redskap till fortplantning.

Längre. Bättre näring ger längre människor, utvecklingen kommer troligtvis bromsar när vi når ett medellängd på 215cm.

Konstgjord hjärnkapacitet. Säg att du vill lära dig flytande kenisiska, köp dig ett chip och sätt in i hjärnan då.

Sjukdomar. Vi kommer träffa på allt fler och farligare sjukdomar och framförallt epedemier som kommer i vågor för att slå ut oss. Bakterier och virus blir bara stakare ju tätare vi är varandra och de kan gott till sig ordetligt och bli riktigt kraftiga.

Lägger till en kommentar på detta: Kom någon ihåg typ sälpästen för några årsen? eller kankse ni vet sånna här lämmel år en egen liten kommentar på detta. . Hur som helst de är samma sak men i täta och mindre täta cyrkler. När de blir för många av en art på samma ställe så pang, blir en lite sjukdom som är jätte kraftig för den bli så infekterad. Jag säger inget men detta har naturen försökt med människan i flera 100år men vi ska ju alltid kämpa tillbaka.  Eller a digerdöden och pesten tog ju jäkligt många liv. Får se hur länge vi klarar oss, senast var ju svininfluensan


Rätt intressant och läskigt tycker jag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0