onsdag

En liten bild på magen nu när den är i vecka 16 (15+)
Ledig idag, skönt. Sov enda till klockan 9 i morse sen kunde jag inte sova mer. Tänkte inte göra någonting alls idag, fast jag upptäckte rätt fort att det är jag för rastlös för så jag har tagit en lång promenad.  Har marinerat kött och dunerar att styra kosan mot Hjo, men då får det allt bli lite soligare först. Ta lite bilder på vitsipporna i parken.
Imon åker vi till Hyppeln så jag skulle kunna packa lite. Har en fundering på att vaxa bene med men tror jag har för korta hårstrån för det. Behöver väl iallfall vara någon millimeter.  Har fundering på att hitta någon vår jacka, har ingen ordentlig. Eller jo jag har en men det är fläckar utav tjära på den som inte går bort, det är synd. Kanske skulle kunna ha den i jobbet dock .
Helst av allt just i detta nu skulle jag vilja ha något att plantera. Har krukor men ingen jord, inga frön och inga rabatter. Så tråkigt. Och gräva får jag inte göra, eller det bör jag inte göra.
Sen har vi titta på att resa någonstans i Juni, en weekend. Lutar mot Köpenhamn, det var några årsedan jag var där och jag tycker verkligen om den staden. Har ju även Berlin som lockar. Ska se lite vad det skulle kostar (boendet är ju gratis) men flyg/tåg/färja och vad det finns att se/göra i dessa städer. Ibland känns det tråkigt att inte dricka, dset måste jag erkänna. Bara den där lyxen av att ta ett glas vin, framförallt i sådana sammanhang. Men det är ju de värt att stå över frestelsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0