Nytt i hudvård

Varit och shoppat loss på min favorit butik vad det gäller hudvård, The body shop!  Handlade massa saker, bara för att jag är värd det. Behövde nytt smink, lite härliga  cremer till kroppen,  ny kräm till ansiktet som ska återfukta ordentligt. Det är så underbart duktig personal på Body shop så man hittar allt vad man vill ha med bra hjälp.
Snälla produkter  mot dig, snälla mot naturen, dock inte så snällt mot plånboken ;)
Mango body butter. Skönt doftande fuktighetsbevaring för mycket torr hud.
Mango Body Scrub. Fuktighetsbevarande oljebaserad kroppsskrubb med exfolierande salt och Community Trade-producerat socker. Gör huden mjuk och len.
Starwberry Shower Gel. Härligt doftande gelé för bad och dusch.
Vitamin E Intense Moisture Cream. En lyxigt sammetsmjuk fuktighetsbevarare speciellt anpassad för dig med torr hud. Vårdar och skyddar huden och hjälper till att göra den skönt len och smidig.
Hi-Shine treatment lipp gloss  .För en intensiv glans med en skön ton av färg på läpparna. Glansiga fuktighetsbevarare, pärlemorpigment, Community Trade-producerad marulaolja och en doft av passionsfrukt är både vårdande och snyggt på läpparna! Självklart dermatologiskt testad, och lika bra till vardag som till fest.
Foundation brush. Elegant pensel som gör det lekande lätt att applicera flytande foundation eller highlighters med en fräscht naturlig finish.
Denna sensationella foundation är. Perfekt fö Denna flytande foundation är lätt att applicera och ger ett naturligt underlag som håller länge. Perfekt för normal till torr hud. Ger lätt till medium täckning. Dermatologiskt testad. Innehåller en speciell silikonblandning, äppelextrakt, ljusreflekterande partiklar, vitamin E, solskydd, Community Trade-producerad marulaolja och Community Trade-producerat ekologiskt bivax.
Lightening touch  .En oumbärlig makeupprodukt som döljer mörka skuggor och fina linjer samtidigt som den lyfter fram dina bästa drag. Ett silverfärgat skruvbart pennformat gör att du lätt kan få rätt mängd doserad. Appliceringspenseln är mjuk och skonsam mot den känsliga huden runt ögonen. Perfekt för alla hudtyper. Dermatologiskt testad. Innehåller vitamin E, ljusreflekterande partiklar, glycerin och Community Trade-producerad marulaolja och Community Trade-producerat ekologiskt bivax.
Define & Lengthen mascara .En mascara som inte kladdar och som ger definition och längd till fransarna och omsluter dem med färg samtidigt som den hjälper till att vårda och skydda fransarna. Dermatologiskt och oftalmologiskt testad. Innehåller Community Trade-producerad marulaolja och Community Trade-producerat ekologiskt bivax.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0