Torsdag

Efter inte en så god natts sömn eftersom jag inte kunde andas, känner mig lite luras som köpte dom nässprayen som jag blev rekomenderad när ingen av dem hjälpte. Utan det är bara gamla hedliga octrivin som hjälper som självklart  tog slut i  igår kväll.  Vid  ett tiden inatt blev jag väckt av en panikslagen pojkvän som sa åt mig att jag inte andas speciellt bra, näe och vad fan ska jag göra åt det? Min panna var stekhet och jag skickade iväg honom ner för trapporna för att hämta vatten och alvedon för att få ner min feber något.

Jag gick upp från sängen  eftersom jag hade så svårt att andas så jag gick runt en sväng på nedervåningen så jag kunde snyta ut näsan, hängde en tvätt, plockade ur diskmaskinen och sådant  mitt i natten. Klockan sex på morgonen fick jag nog och klädde på mig, tog bilnycklarna tog med hunden och satte mig i bilen och åkte till närmsta stad med ett statoil som var öppet. Köpte octrivin comp, så tack för tipset Hanna, de hjälpte verkligen, i fyra timmar.  Sov en stund till när jag kom hem och drömde sött om min bebis, vaknade upp i verkligheten av små buffar från magen, mysigt sätt att vakna på :)

Stundvis mår jag jätte bra och känner mig inte alls sjuk, har lust att åka in till Skövde och köpa mig en bikini med  kupa detta året samt kanske provköra barnvagnar men jag borde nog stanna hemma, jätte pigg 15min, jätte trätt en timma. Finns ju saker jag kan göra här hemma som en lugna som att stryka, betala räkningar och beställa bikini från nätet. Ja, vi får väl se hur dagen fort skrider.
Hörs lite senare.
Sommarfoto från 2007 som är taget på en ö som heter Oset. Malin, jag och söta Johannna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0