The body Shop

En fräsch och ljuvlig doft som ger en härlig spakänsla. Avsluta gärna din japanska spa-ritual hemma efter att ha använt de övriga produkterna i Spa Wisdom Japan-serien.


En underbart härligt doftande shower gel som exfolierar skonsamt och rengör huden samtidigt.


Vårda din hud och ge den en skimrande lyster med en fuktighetsbevarare för daglig användning som innehåller ljusreflekterande partiklar. Både skyddar och vårdar huden, gör den mjuk och smidig och ger den en direkt lyster. Särskilt bra för normal hud.

En skönt krämig lotion för att milt men effektivt avlägsna vattenfast makeup. Görden ömtåliga huden runt ögonen mjuk, len och smidig. Fri från alkohol, färgämnen och doftämnen. Lämplig för alla hudtyper.


Chocomania Body Butter är perfekt när du behöver fuktighetsbevara och mjukgöra huden. En härlig och krämig formula som fuktighetsbevarar huden i upp till 48 timmar och doft av ljuvlig choklad.



En smart refill för din favoritdeodorant! Var lite schystare mot miljön och välj ett alternativ som ger mindre skräp. Välj mellan tre härliga dofter - Cool & Zesty, Fresh & Floral och Chilled & Breezy.


REEBOK HEXRIDE
Träningsko med hexride stöddämpare för foten. Jätte skön och prisvärd, fast jag köpten en vit.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Du köpte väl dagkrämen? :P

2012-02-29 @ 16:47:03
Postat av: Malin

köpte verken dag eller natt kräm. står inget om det på burken. Du har väl också den med svart lock.

2012-02-29 @ 20:45:25
URL: http://forattjagardenjagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0