vill helst glömma....

har ni varit med om snedstag man bara vill glömma,  ni har säkert många lixom jag, Ibland hatar jag snedstegen, så himla onödigt och dumt, fast man  lär sig allitd något på att göra/prova fel,  det är mänskligt.  Det är en sak jag tänker på dagligen, vill bara glömma bort, virda tiden tillbaka och valt en annan väg.  
 
 
Hur som helst.
Varit en sväng på Rörö under förmiddagen, handlat mat där.  Tog båten tillbaka,Viola sitter och skrattar så hon nästan gråter när det kommer vågar och skumpar, bättre det en att gråta, hon älskar verkligen allt som hör kring havet. Vi packade in oss i bilen och åkte hem till knippla, åt mat och sov midda.  Sedan var det full fart igen. Viola ville fiska krabbor och det vissade hon genom att hämta håven, flytvästen och spannen från förådet, hon är så gullig när hon gör det och knatade mot bryggan.
Det blev varmt, vi badade och Viola badade rumpan i vanlig ordning.
Efter 20 minuter hade vi ett 20tal krabbor så vi hällde ut dopm på bryggan så Viola kunde  putta ner dom i havet med spaden, hon är inte lika modig som mamma sin som vågar hålla dom i handen. visst de kan nypas man man måste hålla som rätt, då kan de inte nypas. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0