Grisarna när de har de som bäst :)
Jag mår så fruktansvärt illa.

Meet your meatDe tråkige är att du vill inte en se de här. Men är ändå inte den asiatiska kycklingen godast, den som har de bästa förutsättningarna i världen att leva ett bra liv, eller inte.
Att äta kött utanför skandinavien, äcklar mig.  Jag mår inte bra av att göra de. Jag vet inte vad vi ska göra för att få djuren liv lite mer meningsfullt och att bara se de som en köttbit som växer i affären.
De finns ett hjärta, en känsla och en familj bakom den  köttbiten.  Jag älskar kött och tycker de är jätte gott, men de ger mig också sån jävla ångest. Äter ju till 80% vilt kött och de är ju jätte bra, men de resterande 20% vet jag inte vad jag ska göra med. Bli veg igen kanske på allt utom vilt kött ?

I denna filmen kan jag berätta att mjölkindustrin ser likadan ut som i filmen, so mi Sverige, men de är säkert ingen nyhet  heller för er. Att kossan kalv blir tagen från kossan så att vi kan få deras mjölk. Att många av våra kossor står halva året inne uppbundna i bås. Att kalvarna få stå i små kättar och dricka till viss del pulerver mjölk, men devet ju inget bättre ellre hur?  Så varför tycka synd om dem?

Hönorna på filmen vet ju inget bättre! Varför är de då synd om dem. Man kan dra detta jätte långt jag vet. Barnsoldater vet ju inget bättre så de är ju inte synd om dem,s vältande människor vet ju inget bättre så ed är inte synd  om dem, förstår ni vart jag försöker komma. Höj livskaliten lite för våra produkter på ICA tycker jag.
Om du köper andra ägg som inte kommer från Sverige är de stor annolikhet att hönerna har haft de som de har de i filmen. De må vara billigare i affären men de är ju klart. De kostar ju typ inget i produktion när de håller sån dålig standard. Förstår ni ?

RSS 2.0