Typiskt.

Vill inte orkar inte vadrt tog mitt liv vägen?
Vad har jag satt mig i för situation egentligen, detta är ju inte hållbart? Hur många år hade jag tänkt att ha de såhär?
Max till Jul iaf.
Hemma tre kvällar i veckan. Resterande kvällar jobbar jag och rider en kväll. Ridningen vill man ju ha kvar för de är något jag mår bra av. Men alla dessa kvällar jag har ungdomsgården!?
Jag är själv, måste ständigt vara påhittig och hitta på nya lekar. Förnya mig, ha ordning på barnen, lyssna på allt och alla. Dagarna går jätte bra, men kvällar, bläää. Inte min grej om jag ska vara helt ärlig.
Framförallt att jobba fredag kvällar till kl 20 (egentligen vill de ha öppet till klockan 21)
Jag har ju ett socialt liv också, eller snarare hade.
Ikväll skulle jag ha styckat älg, men jag jobbar.
En annan kväll skulle jag på middag, men jag jobbar.
Inte fredagar de är heliga för mig !
Suck.
Hur fan ska man sköta detta om man inte vill mista jobbet?
Skulle gärna jobbat alla dagpass men inte kvällarna.
Kan någon annan ta dem?
De är både trevligare, roligare och lättare att ta någon kväll i veckan på äldreboendet och tjäna lite extra pengar.
Ska jag söka ett till jobb eller vad ska jag göra. Jag vet inte, men detta känns sååå jobbigt just nu.

Imon åker jag till Jönköping efter jobbet, är inte i Jönköping förens vid kl 21:30 bara för att jag slutar så sent.
Nästa helg åker vi till GBG, men är inte hemma fröens vid 23:30 för jag slutar så sent. Förstår ni vad jag menar?
Jag har ju faktiskt ett liv också.
Satsar på fram till Jul på detta, sen vill jag  inte ha några mer kvällar.  tror jag gör så.

29 sep

45minuter kvar till jobbet börjar, så jag tar de lungt en stund till. Börjar 11:20 på Onsdagar, jobbar till 15:00 som fritidsledare mestadels. Åker hem 2,5 timmar och sedan  jobbar jag 17:30-19:30 med ungdomsgården.  Blev sent igår, men de gör ju inget när man börjar sent. Gick upp klockan 08:00 ändå, kunde inte sova mer. Gjorde god frukost och hängde tvätt.

De är så kallt ute, kan de inte bli mysiga december med en gång istället?  Dessa kalla mellan månaderna kan kvitta tycker jag.


Mjölkat, för de behövdes

En ganska vanlig dag  i mitt liv. Åkite till jobbet, hade klass hela förmiddagen i Tema: konst. Eftermiddagen bestod av klass då jag hade lite varierande lekar för de äldre barnen, roligt roligt. Efter jobbet körde jag de få metrarna till skolans när liggande bonde, Genabo som han kallas för att se lite hur han har det.  Stod och snackade en stund innan de var dax för mjölkning. Jag hjälpte Grenabo att mjölka hela hans besättning med kossor. Jag har ju jobbat med kossor och mjölkning för er som inte vet så de var inga problem utan mycket roligt.

Nu har jag just duschat och även ätit en sallad.  Nu har jag ont i huvudet och vila lite.

Här kommer några bilder från mitt tidigare liv, tidigare jobb, som bonde :)


Vanlig dag på jobbet, då

Jag fick köra många olika maskiner, de du ser där är en volvo lastare L30 som lastar på halmbalar. Jag tar kort från traktorn jag sitter i, en John Deere med kopplat 22m släp som jag kör, på släpet lastar vi 7ton halm.

Sedan mjölkade jag kossorna, morgon och kväll

Drog ut kalvar när de behövdes. Allt för att ni skulle få mjölk på bordet. Denna kalven ligger på golvet i stallet när denna bilder togs, den är väl någon minut gammal och jag fick dra ut den för de blev så långdraget för kossan. Detta är första och sista gågnen kalven ser sin mamma (kossan)  den tas direkt efter födsel och lär sig dricka pulver mjölk, äta hö och tycka om vatten i ett litet eget bås. Värdigt? Ja de får du bedöma själv, men så ser de ut.

Efter att kossan har kalvat kan man mjölka henne i nio månader, så får du din mjölk!

Höft piercing. JA tack

Helvetes jävlar fan vad snyggt. Den gillar jag, en på varje höft vill jag ha ! Fan var pööörrigt.  Undra  nära jag ska gå och lägga mig och göra dessa hos piercaren. VILL NU !


Mage med bara två percingar idag

Men snart vill jag att den ska se ut...

Något såhär....?  as fint ju.

jag är rädd

Så mycket personer som försvinner spårlöst i Sverige. Vad händer med dem, hur försvinner de, vad händer med dem, varför gör man så? Jag är jätte rädd för att bli kidnappad, mördadm´, skjuten, antastad. Jag kan vara rädd bara jag går i stan när jag är inne på en bank och att när som helst kan de springa in rånare och hotas, ta gisslan och skjuta någon.

Vad hemskt. Överallt händer de också, överallt förekommer personer som försvinner, hittas döda, vissa hittas aldrig. Att leva i det till inte sägande om personen är levande eller död, gud vad hemskt de vore. Varför gör vi såhär? Vad är de som händer med oss så att vi gör såhär? Stjäl någon annan människa?

Vad är de för sjuka människor som lever i vårat samhälle? Hur blev ni sådana? Vart gick  de snett någonstans? Varför ni ta sådant so inte tillhör er och aldrig lämna de tillbaka, vad är de som drev dig till att göra detta? Vad hade denna personen gjort dig för att förtjäna det den utsätts för?

Om du nu måste göra så dumma saker kan du väl ta någon av din egen sort som vill göra samma sak så får man ett peroblem mindre på gatorna att vara rädd för.  Kidnappa och örda någon som själv skulle kidnappa eller mörda någon.
JAG HATAR ER, NI GÖR MIG SÅ RÄDD OCH ARG.


Godmorgon

La mig tidigt igår, kunde inte somna. Sovit dåligt men gjort ett tappert försök till att sova. Men de kvittar ju när jag ändå inte fick jobba idag. Vill åka till Skövde och bada i äventyrsbadet men alla har så fullt upp med plugg, både J och M kunde inte idag.

Har iallfall sökt de där jobbet som klassförestånadre till fyr-fem-sexan i Korsberga skolan, de var en lärare som ville att jag skulle söka tjänsten. Annars så är de 16 grader varmt inne, ridning om några timmar och jag ska tvätta. Trist.
Vill någon byta liv med mig?


Jag med min unga kärlek

Häftig jacka

Okej Johanna jag har ändrat mig, jag har inte kunnat sluta tänka på denna kavajen/jackan från "tant Lindex" ;) Den är ju snygg ju, har inte släppt den i mina tankar. Ja ja vi får väl se om den ska bli min?


På prislappen står de 500kr  c¨,)

Vaseline

Ska snart upp och jobba så dax att sova lite. Kollat in vad jag får i lön på måndag och rälnat ut att jag fick några tusen lappar för lite och att alla mina dagar samt tider inte är medräknade :/  Jag jobbade76h förra månaden kommer få ut lite under 4000kr och de stämmer ju inte, jag jobbar ju inte gratis. Dessutom har jag jobbat nätter, helger och kvällar och de får man OB för, miss miss miss av Hjokommun.

Var en sväng inne skövde ikväll och handlade på oss filmer, mat och Mats köpte äcklig ölkorv samt tankade min bil full, tack älskling !

Har även varit och grävt ner älgskinnet i förmiddags och sågat av hornen, tog även med underkäken hem som vi kokade och sedan drog vi ut tänderna, ska bli smycken !

Puss och godnatt.


Morgon smoothie är ett måste

Älgen springer inte längre

Tänderna från underkäken (har i och för sig bara tänder i underkäken men ändå)

Borta bra med hemma bäst....

....så låter de i om du frågar min pojkvän.  Pussigare och kramigare kille får man leta efter. Han har verkligen saknat mig, fast han har kunnat köpa sex, fast han har fått dricka hur mycket han ville, trots att maten var gratis, trots att de bara var killar och haft de jätte trevligt, trots att han träffat många nya vänner, både killar och tjejer.

Ska strax göra frukost i form av smoothies, kokat ägg, sill och smörgås. Till iddag blir de rödspätta, potatis och sås.


En älg blev påkörd igår på våra jaktmarker, klockan 21:30. Mats har druckit, jag hade druckit, Mars far hade druckit men han gick till fots för att hitta djuret.  Han hittade de som tur var död en liten bit in i skogen. Inget eftersök behövdes, Detta betyder också att vi snart fåt påyllning av älgkött i våran frys !!!! De börjar tryta. Och de betyder att jag har kött som JAG kan äta. Fast å andra sidan är de mindre en än månad kvar till älgjakten börjar.


Nyår och våran tre års dag

vinter kärlek till fötterna
Öskan springer inte mera

Nu har dagarna och nätterna ramlat iväg och om några timmar får jag se min snutteplutte igen. Han har varit i Tyskland på Oktober fest med jobbet i  tre lååånga dagar. Hade Johanna här hemma som tur var så jag hade några och pyssla om. Hundarna och katten var också hemma. Eller a katten var hemma i 1,5 dyng. Han är nämligen död nu. Tyvär, de var inte planerat men man kan inte styra över allt. Instinker exempelvis, för du är nog instinkten som gjorde de. Våran hund bet ihjäl katten, den lilla katten, den lilla försvars lösa katten. Stackars liten. Dumma Lexis instinkt.

De var verkligen inte meningen. Katten var ju ute som den ska vara. Had varit borta två timmar, kommer hem, letar efter katten, hittar inte katten.  Tänker att "den har nog gömt sig på något bra ställe". SLäpper ut hundarna (som jag brukar göra), fortsätter leta efter katten, hittar den inte. Lexi är under huset och grejer med något. Fortsätter leta efter katten. Lexi står på gårdsplanen med något grått bylte framför sig. Går fram, Lexi är stolt över de hon dödat, nämligen den lilla katten. Lille Öskan som bara blev tre veckor härpå gården och bara 12veckor gammal. Lilla glada, lekfulla Öskan är nu bort. Vi begravde honom under de stora fina trädet, grävde en grop. Ja så kan de gå. Inga fler katter i detta hem så länge Lexi lever. Hon fick på pälsen hon med, men samtidigt förstår jag hur hon tänkte, hon är ju framavlad råttjägare.

Ska strax dra till jobbet två timmar (kvällsöppet för barnen 6-15år)


Lille Öskan som inte lever längre

Mördaren Lexi

Onsdagens dag

Tur att man har snälla arbetskamrater. De kommer nog lösa sig, kanske.  Förutom att ändå kommer bli lite skärvt om tid. Johanna slutar inte föresn 17, och det börjar 17:30. Kan inte bli en minut försenad första gången på ungdomsgården. Åker in vid klockan 15 och handla frukten och de.  Hoppas hoppas de blir klart 17:00 annars får jag åka själv.

Varför ska allt alltid krångla för?

Hej då

Så trött att jag somnar

Slocknar vilken sekund som helst. Fattar inte vad de är med mig. Så himla mycket i huvudet just nu. Jo de märktes ju på blodproven med nu när sköterskan ringde och gav  mig svaren. Även i blodet visade de sig att jag var stressad så de vill ta ett nytt blodprov på mig för de kanske bara var tillfälligt  högt värde ?  Jobbigt. Har nog inte långt kvar att leva nu :P

Har lite planering kvar om morgondagen som jag inte vet hur jag ska få ihop riktigt, de är omöjligt.  Skjutsa in min pojkvän för tok för tidigt, kommer sitta säkert 45minuter på jobbet och vänta på att få sämpla in, för de är ingen anledning till att åka hem 10min.  Så imon är de att gå upp klockan 06:00. Sen pratade jag med chefen som slutar 15:00 imon så sa hon "kom in imon 15:00 så löser vi de där" *klick*. Jaha, men jag slutar 15:00 och då tänkte jag åka in till Skövde, hämta Johanna, köpa frukt som barnen ska äta, handla något snabbt, vegetarikt och nyttigt att äta. sedan till chefen? Men då kommer klockan vara närmare  16:15 ???  Panik. Vad ska jag göra,  jag kan inte trolla, inte vara på två ställen samtidigt, jag vill inte köra 140 km/h. De får väl lösa sig.

Min älskade snutte ska åka till Tyskland imon i två lååånga dagar. Jag vill också resa ! Han reser så ofta med jobbet (typ var fjärde månad)  har de roligt, har allt betalt för sig, allt gratis.  Vill också komma ut lite. Jag kommer bara till Göteborg lite då och då, Branäs och åker skidor. Vill åka utomlands, har jag varit utomlands i år?  Näe tror inte de va?  Var i Tyskland och danmark förra året, året innan de var jag i Egypten.

Men jag är inte med min älskade gulle plutt. Tänk om han snubblar på en sten och ramlar och slår sig. Tänk om han blir as packad och hamnar i en  mörk gränd, tänk om han blir rånad, tänk om.....
..... nej nu får jag lägga av. Klart han ska resa. Jag är nog mest bara svartis ^^


Ta hand om dig nu snutte

en trevlig tisdag

På jobbet har jag lärt barnen nya lekar som de tyckte var roligt. Vad skojjsigt man kan ha med bara en boll. Har även pratat med två herrar idag som var och utömde huset jag tänkte ha fritidsklubben i, så nu måste de flyttas ! ? Vart vet jag inte rikigt och de är inte mitt problem heller, och de är skönt, de får chefen fixa.

En härlig älgstek ligger och puttrar på spisen, de ska bli porterstek utav den är tanken. Se är väl sådär gott, man tröttnar fort. Jag har bara ätit banan idag så vilket mat som helst skulle vara gott just nu. Ska ta och städa här hemma lite för imon kommer Johanna och bor hos mig två nätter när gubben  nu far till Tyskland !

Imon blir de att gå upp med tuppen, 06:30 åka in och slänga av gubben och packning, åka till Hjo och jobba 7 timmar, åka tillbaka till Skövde, hämta johanna. Tillbaka till Hjo, ordna de sista innan barnen kommer två timmar på Fritidsklubben, trilskas lite med chefen m.m. Hemma imon kl 20:00. Upp tidigt på Torsdag, kanske köra in Johanna till Skövde, tillbaka till Hjo och jobba på skolan sju timmar, tillbaka till Skövde, hämta Johanna, tillbaka till Hjo ha Fritidklubben öppet två timmar på kvällen hemma klockan 20:30. På fredag ska jag vara LEDIG de kommer nog behövas, hämta gubben, lämna Johanna och jobba Lördag samt Söndag.

Ska ringa chefen nu och ser om hon ska skälla lite på mig?

In i den mörka framtiden

In i framtiden och utveckling..... om 100år

Förslossningar- Naturliga förlossningar kommer allt bli ovanligare, ju mer kejsarsnitt vi gör destu större hjärnor de vill säga huvuden får bebisarna, något som våran kvinnliga kropp inte hinner anpassa sig till. Från början var människans hjärna 3gångner så liten mot var den är idag och naturliga förlossningar gick lättare. Åldern för förstföderskor kommer stiga och detta kommer sätta sina spår både på barnet och modern. Svårare förlossningar och antalet missfall kommer öka. Gradern utav utvecklingstörningar och missbildningar kommer öka efter en allt mer stressad och förgiftad miljö vi kommer leva i.

Sjukdomar- 1980 trodde forskarna att alla sjukdomar var upptäckta, men inte. Aids, sars, fågelinfluensan, galnako sjukan och nu svininfluensan (fast den finns inte).  Den största folkliga sjukdomen som man kan förutspå är fetman, vi blir allt mer stillasittandes.  Högt blodttyck, åderförkalkning och diabetes kommer också bli vanligare. De kommer bli svårare att göra barn och allt fler par  behandlas för barnlöshet.  Gener som på den naturliga sektorn borde ha avlats ur, förs nu vidare till nästa generation istället.

Så kommer människan förändras....

Fler brunögda, detta beror på att vi blandas oss mer

Sämre syn, människor med sämre syn för gener vidare och färre föds med "normal" syn.

Ljusrae hud, vi tillbringar allt färre timmar ute i solen och blandar oss mera

Mindre viktigt kropp, Hjärnan är de viktigaste organet och kroppen bara ett redskap till den så den kan få energi och även ett redskap till fortplantning.

Längre. Bättre näring ger längre människor, utvecklingen kommer troligtvis bromsar när vi når ett medellängd på 215cm.

Konstgjord hjärnkapacitet. Säg att du vill lära dig flytande kenisiska, köp dig ett chip och sätt in i hjärnan då.

Sjukdomar. Vi kommer träffa på allt fler och farligare sjukdomar och framförallt epedemier som kommer i vågor för att slå ut oss. Bakterier och virus blir bara stakare ju tätare vi är varandra och de kan gott till sig ordetligt och bli riktigt kraftiga.

Lägger till en kommentar på detta: Kom någon ihåg typ sälpästen för några årsen? eller kankse ni vet sånna här lämmel år en egen liten kommentar på detta. . Hur som helst de är samma sak men i täta och mindre täta cyrkler. När de blir för många av en art på samma ställe så pang, blir en lite sjukdom som är jätte kraftig för den bli så infekterad. Jag säger inget men detta har naturen försökt med människan i flera 100år men vi ska ju alltid kämpa tillbaka.  Eller a digerdöden och pesten tog ju jäkligt många liv. Får se hur länge vi klarar oss, senast var ju svininfluensan


Rätt intressant och läskigt tycker jag....

Jag är imot och för mig själv samtidigt

Jag vill bara äta de köttet vi själva avlivar eller producerar men samtidigt köper jag arlas mjölk.

Jag vill handla så ekologiskt och närproducerat som möjligt men samtidigt köpper jag dyra märkeskläder som är sydda i Kina.

Jag vill äta varierat och sunt men samtidigt växer de inga tomater i sverige på vintern.

Jag vill vara miljövänlig men samtidigt bor jag ute på landet och måste ta bilen.

Jag vill jobba nära människor och djur men jag hatar fasta arbetstider.

Jag vill dricka alkohol ibland men doktorn säger att de är farligt.

Jag vill betala skatt men bara de till rätt ändamål, samtidigt som de alltid kommer finnas snyltare i systemet.
Näe nu vill jag vara vegan en timma, jag ska leva på luft och kärlek.
Försvars position

Valet var ju så pinsamt.  Så mycket rött de blev, blä. Tycker politik och demokrati börjar bli löjligt. Skulle inte finnas några block, kan ingen stå ensamt för sitt egna parit och sina egna åsikter? Gadda ihop sig som små lag och sedan frysa ut och slänga käft till varandra, rena rama sandlådan om du frågar mig.

Allas attacker och påhopp mot SD då? Är de verkligen vuxna människor som styr sverige börjar man undra ibland. Framförallt kan de ju inte vara arga på partiet, för de är ju SVENSKA FOLKET SOM HAR RÖSTAT FRAM SD Men de är väl så, sverige är inte ett så fritt land som man vågat tro, man ska uppenbarligen skämmas eller vara rasist om man röstar på ett sådant parti, bli stämplad. Jag vet inte vad jag ska säga, antalgien lika upprörd som många andra, men skilland är väl att jag accepterar vilket många andra inte gör.

Jag är nog inte rädd för förändringar. dessutom tror jag inte ni behöver vara oroliga, de kommer ju inte slänga ut invandrare de första de gör, de måste ni väl förstå? Jag tror att SD precis som de sa igår på valvakan så blir de framröstade för att de är annorlunda, de lägger sig inte i något fjuttigt fack och håller handen i ett annat parti. De är självständiga.  Jag tycker mig förstå hur människor tänker och jag accepterar de. Är nog dax att Sveriges riksdag tar lite ansvar de med nu.

Söndag kväll


Ikväll har vi jagat, såg fyra råddjur men alla hann före oss

Regnbåge, så fint

BLÅTT BLÅTT BLÅTT

Då har jag gjort min röst hörd, men den är liten hemlig. Hoppas nu bara att de blåa vinner (fast dem röstade jag inte på)  Hoppas de röda åker ur riksdagen, piss parti. Socialbidragarna som jag kallar dem. Men de är klart någon (jag) måste ju jobba så jag kan betala alla som lever på socbidrag som inte ens  försöker med någonting här i världen. Lärt sig leva på systemet. LÅGT LÅGT LÅGT.

Som sagt, skillj på ditt och mitt och rösta på Moderaterna!

- Tycker ni att ALLA ska jobba och tjäna pengar röstar ni på dom, – och vill ni behålla dom pengarna ni tjänar – Ja då röster ni på Moderaterna!

Moderaterna har sänkt skatterna, så låt dom forsätta göra det nu..Moderaterna, de enda arbetarparitet, alla tjänar på att arbeta !!!

BLÅTT BLÅTT BLÅTT


Middagen
Förrätten
Hemmagjord räkröra (räkor, ägg, advocado, majo, creme f, rom, salt) liten våffla och persilja

Huvudrätten

Vildsvins ribbs, rotfruktsgratäng, rostade röbetor, chevre, solroskärnor

Efterrätten

Hemmagjord vaniljglass med daim, varm banan med smak av whiskey ocg farinskocker,  kall hallon sås som jag också gjort själv.Middags gäster

Middagen
Förrätten
Hemmagjord räkröra (räkor, ägg, advocado, majo, creme f, rom, salt) liten våffla och persilja

Huvudrätten

Vildsvins ribbs, rotfruktsgratäng, rostade röbetor, chevre, solroskärnor

Efterrätten

Hemmagjord vaniljglass med daim, varm banan med smak av whiskey ocg farinskocker,  kall hallon sås som jag också gjort själv.Middags gäster

fyra timmar kvar till servering

Jag ligger bra till i min matlagning :D Förrätten förbered, bara att göra våfflorna sedan, smeten är klar, räkröran är klar. Vildsvins ribbsen är kokta och ligger nu i hemmagjord mareinad väntan på att åka in iugnen, rotfruktgratängen är inte gjord en, de är bara för att potatisen ska få en fin färg (när potatis ligger några timmar utan att lagas så blir den grå). Röbetorna är kokta och skalade så de ska bara rostats sedan. Glassen är klar, hallonsåsen av hallon jag plockat gjorde jag klar i går, bara bananerna sedan som ska göras färdiga. Jag har städat de sista så nu är de bara att vänta.  Så roligt detta ska bli, hoppas bara att jag inte tagit ut svängarna för mycket och att de inte smakar pyton.

Har lekt lite med katten och befinner mig nu i sängen och vilar med vovvsingarna. Klockan 19 ikväll ska maten serveras, ska ta bilder på middagen och maträtterna.


Jag och Öskan innan matlagningen.


Nu är jag färdig med de jag kan vara färdig med.

Hundduon ute

Fredagens gång

Fått gjort de som skulle bli gjort plus att jag har hunnit lösa barnkorsordet i landtidningen. Har varit på apoteket och köpt Axilur avmaskningsmedel och spot-on mot löss och loppor. Våra hundar har kliat sig ovanligt mycket de sista dagarna, 500kr fattigare för att bli lusfri. Unnade mig öven att köpa ACOs nya deo, använder bara ACOs doe som visat sig vara snällast mot min hud, men de kostar ju lite mer därefter. Deras nya doft var mycket fräsch och föll mig i smaken direkt.

Har hjälpt min man den senaste timman med att skruva upp de sista gipsskivorna medans han spacklade, jag är en jävel på att skruva när jag väl kommer igång ;)  Så har denna fredagen gått och det har väldigt välbehövligt att få vara hemma och bara pula i hemmet. Har dukat fint till middagen imon.

Katten har fått vara ute fem timmar idag och fått stryk utav Lexi, efter att Lexi gav katten stryk fick hon smull (stryk) utav mig och sitta inlåst en stund i pannrummet. Katten sprang som vanligt upp i trädet och vågade inte ta sig ner. jag fick hämta stegen och ta mig upp till den istället och hissa ner fanskapet.
Ska göra lite hallon sås nu till imon.

Hörs

Meny

Städa städa varje fredag också varje jul, de tycker jag är kul.....la la la la la

Städa idag står på menyn, men de är inte så farligt som de låter, bara dammsugning, lite avtorkning av hyllor och sådant och torka golvet. För imon ska jag nämligen bjuda på 3-rätters :D  SÅ väldans skoj de ska bli att laga god mat till andra.

Meny

En liten våffla med hemmagjord räksallad

Revben från vildsvin med vilda smaker, rotfruktsgratäng och hemmagjord röbetssallad toppad med chevreost.

Hemmagjord vanilj och daimglass, varmbanan med smak av whiskey och farinsocker.


Dax att åka och handla samt göra glassen redan ikväll.

: /

Trött
lite ledsen
rädd
förvirrad

men ändå så glad på något vis.
Känslorna  svallar över och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta riktigt?

Tur att man har så bra arbetskamrater som förstår mig.
Känner så fruktansvärt mycket press på mig just nu.
Detta måste bli bra annars vet jag inte vad jag gör ?
Måste dra ett så tungt lass själv bara, de känns väldigt jobbigt.

Målet som jag har kan jag nästan röra vid men de finns någon som håller fast min hand


Natti natt

Onsdag 15 september

Ny dag nya möjligheter, eller snarare nya lekar.  Idag ska jag ha 6åringar i klass och sedan vara fritids några timmar. Jag ska även städa i mitt nya hus som jag har i jobbet, tråkigt att städa bara. De är kallt i huset och inget möblemang så jag trivs inte riktigt där, än.  Ska snylta mig till möbler, hyllor, lampor, gardiner, bord, soffa, fotöljer m.m. Fårstår inte riktigt hur de har tänkt att jag och barnen ska trivas där när de bara finns golv att sitta på?

Ska även på ett möte ikväll med mina chefer och prata igenom de jag undrar över. Tider, dagar, budget, kostnader , skriva på lite grejer m.m.

Har problem med mina vovvar också. Måste köpa front line till dem för de kliar sig lite för mycket ? Men front line är så oroligt dyrt. skulle kosta mig 800kr att sanera alla djuren, ska även ge dem en omgång med avmaskning.

Middagen igår var trevlig, fick så underbart god mat. Vildsvin (skjuten i dala skogen som bara ligger några hundra meter från där vi åt) Nära och bra. Hemma slaktad, Majskolvar som de har odlat själva, stora och saftiga. Potatisgratäng som de gjort på egen odlad potatis. Egen odalad tomat och gurka fanns också på bordet. Inget äckligt konserveringsmedel  eller besprutat i maten igår inte. Älskar !

Strax jobbet då.

MASK

Tröööött. Har aktiverat barnen hela dagen, har haft fyra olika klasser och sedan två raster som jag också akriverade barnen på med roliga lekar och tävlingar. Allt har gått jätte bra idag ! Slut i huvdet nu, de är nog all den friska luften för jag har stått utomhus från 08:00 till 15:00 jag har också sprungit runt en del.  Nu ska jag vila några minuter, efterimddags tupplurer är de bästa jag vet nu när jag börjar känna att jag börjar komma lite till åren. Ikväll ska vi på middag jag och Mats, blir nog både gott och trevligt.

Tagit mig en apelsin, har ju varit ute i både regn och blåst så de behövs nog lite vitaminer nu.

Natti natt

go kväll

Kommit hem från ridningen, red idag en ponny som heter Madicken och är född 1998, hon ska tydligen vara duktig i dressyr, och de var hon men hon behövde ordenligt mycket skänkel, nästa gång ska jag använda sporrar tror jag.  Idag övade vi bakdelsvändningar och framdalesvändningar. Lite förvänd gallop och gallopombyten han vi också med.

Madicken

Idag började jag jobbet 7.30, när jag väl kom dit var jag själv på avdelningen ? I vanliga fall borde vi varit tre stycken i personal och de skulle vart där klockan 07.00. Så de blev till att ringa och väcka den ena och den tredja fick vi inte tag på förens klockan 09:30 då denna inte kunde komma in förens 11:30. För mig var de bara att göra så gott jag kunde med nio stycken dementa och ta upp en och en och servera frukost. Frukosten var vi klara med 11:00 och då hade inte ens alla boende kommit upp ur sängen. Phu !

Nu är jag hemma, trött och ny duschad, fick även passa på att strecha lite i duschen. Imon ska jag var i skolan hela dagen med barnen och bara leka med dem vilket är mitt jobb, de ska hålla sig aktiverade, jag är lekledare helt enkelt. Roligt roligt.

Godnatt.

Söndags bestyr

Ätit, mätt!
jobba imon, 7.30-15.00, sedan åka och rida.
Städat idag, rastat katten ute, jagat, tvättat och nu ska jag bara mysa med mina djur (med djur menar jag inklusiva Mats).

Skön söndag på er.


Älskling med hundarna. Smootihe (pappa till håkan) Lexi (mamma till Håkan) och sist Håkan ( de lilla bruna fanskapet).

Lax & pastaDe är mycket godare en vad de ser ut som

Jag kokade pasta pennor (fullkorn) inga konstigheter med det.
Gjorde egen tomat sås
Skollade tomaterna
drog bort "skinnet", mixae tomaterna
Kokade upp tomatsåsen, creme f, salt, peppar och en hel vitlök (inga mer förkyldningar i vårat hus)
Skar laxen i minde bitar, citron peppar och lite sweet chili och kryddade laxen med
in i ugnen i 10min
sedan la jag alltihop i ungnssäker form
hackade lite chili som är bra både för de ena och andra (blodcirkulation, ämnesomstättning, "bakterie dödande" och med sina antidoxidanter) strör över laxen.
Skar ner några små bitar Chevre (får ost)  och toppade med.


Gott gott gott

jagat idagJakt jakt, mera jakt. Men inget vi såg idag.
Jag fick vara hundförare med Lexi och Mats stod på pass.
Roligt, men de gav inget byte idag, synd jag som är så sugen på att äta rådjur.

Mot alla oddsSå blev de som såhär. Eftersom samtliga inte hade skjuss igår till olstorp så får man väl ställa upp att vara nykter och köra *suck*.  Var väl än sådär kväll, de roliga var att Mats var på sitt allra flummigaste humör, vann choklad och gosedjur och grejer. Gosedjuret fick jag släpa runt på och chokladen bjöd han till varenda jävel han mötte. han kunde inte motstå att stå och prata (flirta) med de söta lott tjejerna som var 16-20år, han börjar visst redan bli gubbsjuk :P Men de var ganska komiskt alltihop. Vi hade en världens gladaste och fullaste Nils, min lille goe gubbe <3

De var också mycket trevligt att alla de skolkamrater jag från början skulle träffa kom till Olstorp. Jag träffade, Christoffer M, Christoffer F, Tobbe, Alex, Lundin, Strömvall, David, Emelie, Jonas, Elgh missat någon?  Mycket roligt att träffa andra, lika öppna, goa och glada som vanligt.

De som var lite mer jobbigt är att (ni får ursäkta mig ni utpekade, men de är inte första gången, utan varedna jävla gång jag träffar er) Så ska ni gräla fullt öppet inför alla, gnat och tjat, "dra åt helvete" och sedan "jag älskar dig". Asså inse, ni håller inte ihop resten av livet, ni har varit ihop  i en kvart.  Inte nog med att ni två får de jobbigt, våran kväll förstördes också genom att trösta, lyssna, förstå, försvara, springa efter er så ni inte slog varandra blodiga osv. Detta gör mig så less. Hoppas allt löser sig och ni någon dag tar erat förnuft till fånga. Maria, du är en stark människa, du och L har roligt ihop, jag ser de, hon är rolig och en bra människa. De enda som "förstör" är hennes  kille. Annars hade vi alla varit i en helt annat situation. Vet inte vad du Maria ska göra för att få de lättare för henne, fårgan är om du ens kan göra något?  Du får vara mamma, men inte jämt, inte alltid. De vet att du är en vägg mellan dem, och de hjälper värken dem eller dig. okej?


Björn Rosenström spelade igår förresten. han är ju bra som han alltid är, tredje gången dock jag såg honom i sommras.  åh nej de är inte en  musik jag gillar.

Vi kom hem kl. tre inatt.

Kläder

En tråkig kväll som denna kan man passa på att handla lite :)


Beställd

Check

Yes

Både en grön och en går beställd

Desse med.

Får hoppas att de passar. Beställde allt i Small eller strl 36, de brukar passa mig :S

Tandis


ute och går med lillen Öskan

Jag har varit snörvlig någon dag men de verkar inte riktigt bryta ut :)   Varit hos tandis idag och täcknat ett avtal med dem som de tyvker jag borde ta. De kostade ju typ inget och  de är ju säkert bra så jag slog till. De sa att mina tänder var fina pch att jag skötte dem bra :D  Vuxen poäng.  Har även fått massa bra-och-ha-gratis-prylar.  Två stycken stora flux flourskölj, mellanrums tandborstar som passar mig efgtersom jag har tandställning för all evighet i min mun.  Fluor tuggumin fyra paket och massa annat. De lönar sig att vara mycket trevlig som jag är.

Jag kände även igen namnet på sköterskan namnbricka och insåg att jag hade hennes mamma på hemmet, kanske därför jag fick så mycket gratis ?  Fast de blödde rätt kraftigt ur in mun när jag lämnade tandläkaren eftersom de testade ut de där mellanrumstandborstarna. Såg ut som jag bleivit misshandlad när jag gick ut därifrån.

Utanför stod Simon Irenheim, gammal klasskamrat så vi bytte några väl valda ord med varandra och gav varandra två kompiskramar.  Trevligt

Nu har jag fått de sagt

Vet inte vad de är med mig. Så trött hela tiden. Allt tar musten ur mig. Förkyld också :.(  Ska åka iväg till Tidaholm (eller tiahölm som de säger här).  Köpa färg till pannrummet, mat (ikväll blir de tacos med älgfärs) kanske en film, mat och lite vin såklart. Gärna någon whiskey som ger susen i musen för en förkyld hals.  Ledig i helgen så då kan jag passa på att vara lite sjuk.  Annars är allt bra med oss här hemma. Jag och Mats håller oss väldigt sams ochvi älskar varandra. Värst vad många par de är som gör slut eller bråkar nu. Vi bråkar nästan för sällan, tjafsar gör vi lite imellan åt vem som ska bädda sängen, plocka katt bajs och ställa in tallrikar i diskmaskinen ^^

Vi har de väldans bra. Några byggstenar till ett välmående förhållande tror jag är att bägge arbetar och drar in pengar. Att man somnar sams och gärna att man somnar i samma säng. Att man ger varandra tid till att vara ensamna i hemmet,. Ha en egen hobby och att man hjälps åt i hemmet/byget så gott de går, även om den ena är sämre en den andra i vissa saker. Mats tycker de är skönt om jag bara "sitter" med och pratar med honom när han snickrar till exempel. Att jag är delaktig på något sätt.

De bästa av allt med en prioreterad ekonomi är att jag har råd att unna mig saker. Jag köper säkert kläder/skor/smink för 1000kr i månaden. Jag rider en gång i veckan osv. Kan betala egen bensin och skatt på bilen, snart nya däck också, service m.m. Jag unnar den maten jag är värd och är nyttig av mig, för de har jag råd med (mycket ekologiskt, bra hudprodukter, mycket fisk och grönsaker). Glöm inte att du blir vad du äter och jag tror att skönhet kommer mycket inifrån, inte vad du använder för produkter i ansiktet.  Jag har även nu råd arr gå till inte så billiga frisörer för de mår jag och mitt hår bra av, de tycker jag är roligt. Jag har inte heller några lån och de ÄLSKAR jag rent ut sagt.

De ggr jag har varit arbetslös och vi bråkat mer en när jag jobbar, för jag mår bra av att ha en egen stabil eknomi. Vi kan ge och ta. Jag kan bjuda honom ibland och han mig på olika saker. Vi har råd att äta ute, gå på bio, köpa presenter och resa om vi så vill. Men nu lägger vi de mesta pengarna på att bygga och renovera.

Tack för ordet. Ha en bra dag.


Når jag hade varit hos frissan i Maj (var även där i Augusti)

Torsdag jobb 14-21:30

Var uppe tidigt idag då jag åkte ner till Hjo vårdcentral för att ta några prover, fast de flesta var hedliga blodprover. Nu får vi se om jag har några dagar kvar att leva eller om de är ute med mig.
Nu ska jag vila lite innan jobbet.

Hej hej

Nätet är bra när man inte har TV


Pysse myssen får vara med i luvan när vi har arbetat hemma idag

Idag har vi tapetserat hela pannrums delen. Nästa MÅLA !


Har ingen TV, vad ska man betala TV licens till när man kan se alla pogram man vill på nätet ?????????

Ikväll blev de varma mackor i ugnen med plockade kantareller på, de är härligt gott. Tog några soltorkade tomater till som tilltugg.

Första kvällen hemma på fem dagar

Jobbat, jobbat, krogen, jobbat, ridit de är vad jag har gjort dessa kvällarna då jag inte varit hemma. Denna kvällen har jag fått gjort lite saker hemma. Dammsugit, tvättat golv, lagat mat ( älgbiff, potatis, kål, rödvinsås), hjälpt Mats med att sätta upp några gipsskivor, handlat, lämnat en bok i Skövde, tankat bilen, bakatbröd. Kom hem klockan kvart över fyra idag och nu sätter jag mig ner med lite kaffe.

Jobbat några timmar på skolan, roligt. Jobbar på skolan imon med i klass (undervisa).  Mera planering med de nya jobbet, träffa barnen mer. Möte med rektorn, skriva på lite papper och få information om sekretess m.m.  Torsdag åtta timmar jobb och fredag sex timmar jobb. Lördag och söndag tänkte jag ha ledigt för på fredag har jag jobbat 14 dagar i streck.

Har även umgåtts lite med missen idag. Gud vad de är tråkigt att ha katt. Vad gör man med dem ?  Förstår inte det ?
Nu ska jag duscha innan jag somnar tungt i sängen.

Hej svejs.


Godnatt från mig och Lexi.

Lukas

Hoppat idag, eller hoppat och hoppat, klivit över hinder. Har längt och kortat gallopstegen. Jag fick som minst fyra språng på 21 meter och som mest sex steg på 21 meter. Inte så pjåkigt, och sjukt roligt. Har inte hoppat på glera år. Stannade kvar och såg lite på lektionen efter som C rider i med sin häst. De är en hoppspecial så de hoppas bara, intressant. Har varit en otroligt fin kväll och vi har kunnat rida i den stora padocken.Red Lukas idag med

Lukas å jag

Måndag 6 september

Ordet september gör mig lite rädd, de betyder att mörker och kyla står bakom dörren. De betyder samtidigt nystart och att mitt nya jobb börjar denna veckan, närmare bestämt imon ! Har en del frågor i mitt huvud som jag måste få svar på så imon ska jag skriva en del saker, rings runt till olika företag och föreningar samt skriva ett brev till föräldrar som kommer ha sina barn på fritidsklubben.

Ska jobba idag med på fritids till klockan 17:30 sen blir de bara att byta om på WC och ila iväg till ridklubben för ridningen börjar kl 18:30 och jag behöver säkert sadla innan. Hoppas faktiskt inte att jag får en ny häst idag igen. Utav alla tre lektioner jag har varit på (idag är den fjärde)  så har jag fått ny häst varje gång.  Alla andra har haft samma ?   Vet inte om jag ska se de på gott eller ont?

Sist red jag en privat häst Lukas, han hade aldrig gått med på en lektion innan. Men de gick ju bra, fast han eller jag, ja vet inte hade svårt för att göra en enkel halt?  Jag har lite bilder från förra gången jag tänkte dela med mig av. Vi övade markarbete med några bommar som höjdes succesivt. Hade väldigt svårt för att få denna f.d travaren som jag red i form.


Kameran och var rolig tyckte Lukas


Värmer upp hästarna ordentligt


Trav


Gallop

Ha ha snyggt, vi kom bra överens, nej inte alltid kanske

Han var pigg och framåt, väldigt stark och hård i munnen.
Solig kväll.

Sadla av sedan ut i hagen.

rubrik

Fy tusan vad jag är trött och känner inte alls för att jobba. Blääää, jobbat 8 dagar i rad, jobb imon med. Känner i och för sig alltid såhär när jag jobbar på helgerna, ångest. Vill ligga hemma, behöver verkligen städas här med.  Tvättat lite idag bara, vikt tvätt och plockat ur diskmaskinen, bäddat sovrummet och lagt in lite kläder  Ska försöka få tag på lite makrill i veckan, sugen på de. Fisk är livet och bra för kroppen.

Dax att göra sig jobba klar med en bomb av vitaminer. Blåbär och hallon !  De är bara att tänka på att jag kommer få en bra lön sedan :)  Oktober lönen kommer bli FET.  Nu när jag även har en  fast tjänst med fast lön.  Plus de andra timmarna jag jobbar. Fått mitt schema nu och kommer jobba 22h i veckan. Tisdag, onsdag och Torsdag tror jag på shema. De andra dagarna står jag på inringning.

Puss hajj.

Hypokondriker gör mig galen

Hypokondriker är de VÄRSTA jag vet. Har en del sådana i min närhet. De enda de kan är att gnälla över ett ont som de inte har. Man kan inte ha ont hela tiden på 20 olika ställen. <undrar om de är uppmärksamhet de vill ha? 
Ville bara få detta sagt.

Ligger lääänge i sängen idag med katt och gubbe,ska snart åka till jobbet.  Vi var på Olstorp igår och de var väl som Olstorp är. Man är lite onykter, lite för på, man tror man dansar braoch anser sig själv snygg när man han hållning som ett pungdjur. Ne jag ve inte vad jag pysslar med egentligen. Ska sluta med detta.


kattfan

Mina två husdjur

Välkommen Öskan

Ja nu har kattungen Öskan kommit hit. han är svart och brun och ful som katter är.  Nej verken jag eller Mats är  kattmänniskor, tvärt om så hatar vi katter.  Våra hundar med tydligen. Lexi vill äta upp den och Smoothie ser Öskan som de första djuret han har högre rang över.  Hoppsa han klarar sig så han kan bli en ordentlig musjägare för då kanske till och med jag och Mats börjar tycka om honom.

han var gratis och de ända pengarana vi lagt ut är kattlåda, spade, kattsand och kattmat. Dyr liten misse. han kommer väl bo inne ett tag nu de första. Han kommer ha "sitt" i tvättstugan.  Hoppas han lever ett tag så inte bilarna, vråken eller Lexi tar honom. Ska kastreras så småningom. Vi ska väl succesivt göra honom till utekatt och han ska få bo i pannrummet när de blir klart, ha en liten lucka in dit. Där kommer han ha de varmt och skönt. 

Hoppas inte han blir en sådan katt som går och styker sig mot benen (för de är de värsta jag vet) eller ligger och latar sig hela dagana på något varmt ställe för då gör han ingen nytta här.

Bilder kommer. Sova, upp tidigt imon. Men först ska jag nypa Mats lite på magen för den börjar bukta ut sådär gulligt (eller inte). En lite tjockis är vad han har blivit. Vad kan de bero på ^^  ?


Friday

Fredag idag. Dagrna bara klibbar sig fast i min hjärna och jag har svårt att ens veta om de är sommar, höst, vår eller vinter på dagarna med så växlande temperaturer.  Idag känns de verkligen som höst, och  de är  de,eller?  Har jobbat tre timmar i skolan idag och haft klass, jätte roligt och gått jätte bra. Roligt när man även känner barnen bara mer och mer. Sanrt kommer jag få ha dem  många timmar då jag kommer ha ansvaret. Aldrig trodde jag att jag skulle jobba i skolvärlden, men de gör jag nu ;)

Ska jobba kväll på hemmet, jobba dag imon lördag och kväll på söndag. Roligt att få ihop lite timmar så får man bra lön i oktober, som  de ser ut nu.

Börjar nu filura ut rolig saker jag ska göra med barnen. Förslag är mycket tacksamt! Vill göra mycket sammarbetsövningar istället för bara sporter så som fotboll och bandy. Har även tänkt att bara ha kill och tjej kvällar i framtiden.  Till jul uppehållet skulle jag vilja ha en fin middag med barnen med vita dukar och kanske tacos. Ja mina drömmar, funderingar och förslag är måååånga och tur är väl de!

Ska även göra lite regler och riktlinjer vad som man får göra och inte får göra. Man ska hjälpas åt, vara snälla mot varandra. Lyssna, respektera och förstå varandra. Säga TACK och heller säga JA än nej. Just de där när något är tråkig säger barnan NEJ eller BUUU. Man kan hålla de för sig själv att något är tråkigt, de smittar så fort i gruppen till de andra om ett barn tyker något år tråkigt. Då är de bättra att säga JA, TACK eller BRAVO om något är bra för att få en positiv energi. 

JA ja de är bara lite hur mina tankar går. Änsålänge har jag inte stött på några större problem med vad de gäller tacksamheten.

Nu ska jag sova en blund, sov så dåligt inatt. Natti natti.


Nu är de bekräftat.

Tisslat och tasslat en del de sista men nu kan jag börja avslöja när allt har fått klartecken och allt kommer nog att fungera mycket bra. SÅ himmla lycklig och chocken har fortfarnade inte lagt sig. Trodde inte att de skulle fixa sig så lätt och enkelt.

Här med kan ni/vi/jag förklara mig som (*trummvirvel*) Fritidsledare åt barn och ungdomar mellan sex till 15år. Jag har fått en fast anställning på 50% så jag kommer fortfarande vicka en del på andra ställen. Kommer jag halva tiden i skolan som fritidslärare och inom idrott. Sen har jag sex timmar i veckan på kvällarna som jag får ha fria aktiveter med barnen. Kommer ha "ett eget" hus som jag kommer ha ansvar för och göra iordning så de blir fint och trivsamt.

Kommer anordna aktiveter som klättring, överlevnadskurs, skidskoråkning, simma, bågskytte m.m. De jag får tag i som inte kostar så mycket.  Har en viss summa pengar att röra mig med.  Kommer även bara ha myskvällar med film som vi snaskar grönaker med dipp. Baka, sjunga, pyssla, samtala m.m. Arbetstider och dagar är fortfarande lite ovisst. 

SÅ himla roligt. Jag har inte ens sökt jobbet utan de ringer och ber mig eftersom jag  har varit så bra med barnen de gångerna jag har haft dem i klass eller fritids.  Kommer ha fast månadslön.  Jag kommer ha nära till jobbet så jag funderar på att köpa mig en cyckel och göra lite nytta med nöje.

Ja ja nu har jag en del att göra.

Vildsvin, direkt från "våran" skog

Vildsvins ribbs. Kokta rödbetor plus kokt motor. Advocado,  grillad squach och fetaost som topping. En vanlig middag hemma hos mig :D

Chili marinenad som jag gjorde som droppar så skönt från köttet :P


Roliga frågor - med svar

1. När du duschar, vrider du på vattnet och går in eller går du in och vrider på vattnet sen? - Vrider på innan jag går in, Tar en evighet att bli varmt. Måste nog ringa Rörmokarn (pojkvännen alltså)
2. Läser du etiketterna på din schampoflaska? - JA
3. Har du duschat tillsammans med någon av motsatt kön? - Ja man sparar ju ström och på miljön, duschar alltid ihop
4. Har du borstat tänderna i duschen någon gång? - Ja^^
5. Hur gammal ser du ut att vara? - Sist någon gissade sa han först 16 (men hallå jag skjutsade ju honom) sedan 17, sedan 18, till sist sa han 19 för DU (jag) kan inte vara äldre en så.( Han var dansk och var 40år själv så de är väl inte så lätt att gissa min ålder.
6. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? - Stefan Andersson- nr 90 kleist
7. Har du blivit medlem i något på senaste tiden? -Ja HM, men jag ångrar de  redan, sen fick jag även förnya mitt Body shop medlemskap
8. Vad har du för planer för helgen? - Hoppas på jobb och en mycket trevlig nyhet som ska avslöjas :P
9. Har du någonsin smugglat något till Amerika? - Har inte ens varit i Amerika. Men jag har smugglat saker olagligt utanför Europa JA
10. Blir en kille/tjej sexigare om han/hon spelar gitarr? - Ja, jag blir :D
11. Bor du i en stad med en idrottsförening? - Mer en du kan ana
12. Hur många tror du att det kommer på din begravning? - Blir ingen begravning jag ska dö där ingen hittar mig, på så vis blir jag odödlig
13. Har du fler fiender än vänner? - Kanske
14. Har du någonsin skickat ett anonymt brev? - Ja.
15. Har du tackat nej till en dejt någon gång? - Ja.
16. Är du smartare än dina vänner? - Beror på, men oftast inte tror jag. De läser ju på Högskola.
17. Har du stulit från någon av dina vänner någon gång? - Ne
18. Har du suttit i fängelse? - Bara i mina drömmar
19. Borde du ha gjort det? - Ja, säkert i flera månader.
20. Tycker du om lukten av öl? - nej
21. Har du någonsin dött eller dödat någon i dina drömmar? -Båda delar
22. Har du skänkt pengar till välgörenhet? - Ja, tyvär
23. Har du sett någon människa dö? -  Ja
24. Har du några framtidsplaner? - Massor min vän, MASSOR!

första september

Så där ja, jobbar några få men roliga timmar på fritids, gått mycket bra med barnen idag och de börjar känna mig bra och jag dem. Fast jag är inte så där mjäkig och snäll som de trodde jag skulle vara, nej då, de finns nog gränser för mig med ! 

På fredag, då ska jag avslöja allt vad som håller på att hända skall, kanske. Vi får se. Är fortfarande helt salig när jag fick veta.  Förresten nu kan jag inte avslöja mer. Deär bara Mats som vet hur de ligger till.

Oj oj oj, de här kan bli bra.

Förtillfället ligger Vildsvinet i ugnen och ska bli revbenspjäll. Första gången jag tillagar vildsvin men de ska nog bli bra. Ska koka rödbetor, morot och lägga lite feta ost som topping när de blir klart. Smarrigt !

Lägger in bild sen.

RSS 2.0