sista februari

Var och storhandlade på ICA maxi igår och trodde på något vis att vi skulle vara ensamna där vid 18 tiden men icke.  Köpte två filmer, Snabba cash och Paranormal Acitvity . Sen slängde jag ner så mycket ekologiskt mat jag kunde hitta i vagnen, han körde och suckade medans jag gick loss på fruktavdelningen och handlade färsk annanas, mango, meloner, kiwi, gröna bananer m.m.  JAg älskar frukt.  Sen unnade jag mig att köpa lösgodis vilket jag inte gjort på säkert ett år men kände det var dax nu sen dröjer väl det ett år igen. 
Dyrt blev kalaset också.

När vi kom hem gjorde vi hamburgare och åt, samtidigt såg vi på  Paranormal Activity. Inte trodde jag att man kunde göra sådana läskiga filmer. Vågade inte gå upp till sängen själv, vågade inte gå upp och kissa på natten själv så Mats fick hålla mig i handen vart jag en gick.
Lexi ligger här och spänner ut den tjocka magen. Jag var ute och gick 4,5km i morse och Lexi skulle följa med men hon låg hellre kvar i sängen och flötade. Gjorde en jätte go dfrukost när jag kom hem, smoothie som jag gjorde med banan, blåbär, äppla, turkisk yoghurt, blandade och sedan åt jag ekologisk musli till. Borde öva lite mer på gitarren men det går ju inte, den är så fruktansvärd ostämd så jag hittar inte en enda ton rätt. Jätte störande, inte alls kunnat öva mycket denna veckan vilken inte känns så bra.

Lagfart

Inhandlat kläder till branäs resan,  skidglasögon,  nytt understäl från Helly Hansenl, pannband från Gula & blåa och en fleece frånTHE NORTH FACE. Mats var inne hos revisor medans jag shoppade loss. Sedan gick vi till banken och bokade ett möte som kommer handla om lån och lagfart. Känns bra. Nu skaj ga gå ut och gå 6km.

23/2

Snart får jag lön, härligt. Inte för att jag är fattig men det är bara kul att se massa siffror på kontot, framför allt på sparkontot.  Jag är dock utan bil för den är på bilsjukhuset och jag hoppas verkligen den blir frisk, nästa fredag ska den besiktigas.  Vill köpa mössa och underställ till fjällresan vecka 10. Jag behöver köpa smink och underkläder.
Kan ha sovmorgon till klockan 10 idag men jag har inte kunnat sova sen 7:00. Det är ljust ute och jag är inte trött, men det gör ju inget jag kan ju vara vaken lika väl.  Hoppig dag idag, jobbar 11:20-15:00 sedan 17:15-20:15 så ser ju alltid mina torsdagar ut.
Skönt att feb. snart är över för jag vill ha mars, sedan april, sen maj osv.  Bara jag kommer in i vecka 9 så börjar det hända lite saker på helgerna.
Vår bild jag tog  13/2

21/2

vad tiden går fort, men det gör ju inget för jag är så förbannat trött på denna kylan. Fyrser konstant och överallt. Kallt  ute, kallt i huset, kallt i sängen, kallt i frysen, kallt i bilen, kallt på jobbet, kallt i duschen. Jag blir trött på att frysa, det tar mycket energi att frysa.  Brukar stå vid ugnen när jag lagar mat för att värma mig lite. Ligger med täcken och flera filtar när jag ser på tv.
Så nu har jag klagat lite. Ser så mycket fram emaot lite semester som sker om två veckor, ska bli skönt att komma bort bara några dagar, åka skidor !!!    Har även vecka 14 och vecka 16 att se fram emot.  Hoppas det blri vår snart så man kan gå ut utan att frysa, gå in i huset utan att frysa, börja grilla, fiska, paddla kanot, gå på Olstorp m.m.
Bredbandet har foortfarnade inte kommit, det är jätte konstigt.  Mobilen går inte att koppla till datorn, det är också jätte konstigt.
Bild från i sommras

Smäll på käften.

Då har man fått lite smäll på käften också, kul att någon uppskattar det man gör. Kan aldrig säga när något är bra men när det är dåligt då kan man gnälla som bara den. Är inte alls kul att gå upp till jobbet om man känner sig dålig och kass. Vill bara gråta, jag är så känslig nu. Känns som jag åkt på världens  halsfluss eller något också, både jag och sambon har ont i halsen, febriga och är jätte förskylda.  Jag har inte tid att vara sjuk ska ju jobba hela fredan, jobba lördan, nu kanske jag får ställa in alltihop.  Då får man väl bara mer skit för att man är så h*lvetes dålig och misslyckad och att infon inte kommer ut ordenligt.
Info. förresten, är det någon som är bra på info så är det jag, jag älskar att arrangera och skriva ihop saker men den här gången räckte det visst inte till, det räckte till för 25personer, det var bara en som missat, och den har slått mig på köften (psykist) jag klarar inte att ta dålig kritik, aldrig gjort. Sitter väl i sen skolan då man var mobbad och tog åt sig allt.  Vill bara dra av mig allt mitt hår !  Livets känns kasst just nu, står bara och stampar på samma plats, en plats som tråkar ut mig totalt.  Det är inte de att det inns lite att göra, men jag kommer lixomn ingenstans, det är inte fel på personerna runt omkring, det är mig det är fel på.  Tycker om måndagar och gitarr lektionerna, komma bort och göra något man själv tycker om.
Sluta slå mg käften, jag orkar inte det just nu, mycket som det är.
Jag bör inte ta åt mig eller lyssna ett ord vad personen sa för att alla andra lyssnade på mig och följt "mina manoualer" bara en som har missförstått mig. En som är drabbad av 25. Fast det är intedrabbad som det låter. Mer att "denna" missat en timmes mindre lektid en andra.  Undra just vem som har rätt och fel denna gång?  Kan vi inte sluta bråka och börja komunicera istället, jag är bra på att kommunicera men vi pratar inte samma språk. Jag pratar barnens spåk, dom som jag bryr mig om och den andra pratar de vuxnas språk de som den bryr sig om. Men mitt jobb är väl ändå barn ?
Jag förstår inte, orkar inte förstå just nu, vill bara lipa lite så känns allt bättre.

Monotona liv

Och var i H*lvete är MITT bredband ! ?  Det ska väl inte ta en månad (snart över en månad) sedan man beställde det tills man får det, inte av en jätte som Telia iaf.  Jag som inte är en sådan person som ringer och kollar vart det är någonstans heller, jag blir bara arg och upprörd av att prata i tele med övertrevliga försäljare. Och om jag skulle skriva och gasta så hjälper ju inte det, det är ju inte telefonistens fel.
Nu ska jag öva lite gitarr, är dessytom dödstrött redan av att jobba dessa  hackiga tider jag fått denna veckan, jag som trodde det skulle bli en lugn och skön vecka.   Jobba två timmar, ledig 1-2 timmar sedan jobba 2-4 timmar sedan lediga en timme, jobba 3,5 timmar osv.
Längtar att få komma bort, tur att vi bokat skidresan så jag har något att se fram emot, alltting verkar så långt borta från roligt i vardagen.
Komma hem, hämta posten, leka med hundar, hänga tvätt, tvätta, plocka ut diskmaskin, laga mat, äta, diska, plocka saker i hemmet som hamnat fel, vika tvätt. Allt går bara runt och är väldigt monotomt, har på sätt och vis valt det själv då jag inte betalar några räkningar :)

Vecka 8Kroppen
: Nu växer livmodern och storleken kan jämföras med en apelsin. Det är vanligt att man måste kissa mycket oftare än normalt. All glatt muskulatur, det vill säga sådana muskler som du inte kan styra, som livmodern, blodkärlen och tarmarna, blir slappare. Det kan göra att du får förstoppning. Risken för åderbråck, hemorrojder och urinvägsinfektioner ökar också. Om du drabbas när du är gravid är det viktigt att du får behandling tidigt.
I vissa landsting kallas du till ett hälsosamtal hos barnmorskan för att prata om alkoholvanor, kost och livsstil. Hos andra landsting sker detta samtidigt som inskrivningen. Det ser olika ut i olika delar av landet.

Embryot: Embryot är nu omkring 25 millimeter. Fingrar och tår kan ses tydligt men är fortfarande täckta med simhud. Överläppen skapas samt nästippen. Hjärtkonstruktionen är nu utvecklad och slår med 150 slag i minuten, det vill säga dubbelt så fort som hos en vuxen.
Mina symtom:
Bara trött för tillfället

12/2

lördag. pigg. mats sover. väntar på samtal från jobbet som ska berätta om jag behöver sitta vak inatt eller inte. Sitte vid en persons dödsbädd, en person jag jobbat mycket med, jag tycker om att jobba nätter.  Annars står det matlagning, uppsättning av hyllor och fakturaskrivning.
Jag var så¨trött igår när jag kom hem från mitt första jobbpass (7-16)  så jag hade ingen lust alls att jobba. Mats hade gjort lax i ugnen till mig, rotmos och god sås samt sallad. Sedan följde han med mig till kvälls jobbet med barnen, han var en pärla med dem och alla hade jätte roligt. Förutom att en av ungarna skadade sig i handen och fick åka hem, hoppas det inte var något allvarligt.  Vi lekte bollatack och gränsbrännboll.
Sugen på smörgås nu.

10 feb

Gjort min dag på jobbet, bara tre timmar men ändå. Ska se klart filmen 2012 sen ska jag gå ut och gå sex kilometer med hundarna. Väder och snö ska inte få stoppa mig för en promenad i skogen. Promenader ska uppenbarligen vara bra mot allt, sjukdomar, problemn med hjärtat, syre omsättningen, piggare, förbränning och allt annat livshotande som man kan drabbas av. Sen vill man ju komma i form till beach 2010 2011. Fast det kommer nog dröja tills 2012 innan jag är i fomr igen ^^ om jag någonsin kommer bli det.
Ska laga till lax, potatismor och sockerärtor till pälsk kommer hem. Klockan 18:00 ska vi träffa J utanför La Vida i skövde och prata igenom hemligheter. Nästa vecka är det sportlov för barnen vilket  innebär lite andra arbetsuppgifter för mig, men ombyte för nöjer som min gamla mamma brukar säga.
Nu går jag ut en sväng med voffsingarna.

8/2

Kunde inte somna inatt, bara blivit värre och värre med detta den senaste tiden. Kanske tänkte på mina gitarr ackord som vi fick lära oss på gitarr kursen igår.  Kursen var rolig och jag hoppas att jag kommer lära mig spela flytande när den är klar om 11veckor men det är ju upp till mig.
Har varit ute och gått rundan idag med, 7km, med bägge hundarna i varje arm som självklart drar åt varsitt håll. Nu ska jag göra mig en varm macka och sedan göra crepes till middag. Dricka kall oboy också, det är så gott och det får man unna sig nu när man gått så långt.
Synes.

vecka 6

Vecka 6

Kroppen: Du kan känna av graviditetssymtom som yrsel och bli lite darrig i benen emellanåt, särskilt om du har stått länge eller reser dig häftigt. Brösten kan ömma lite och bli en aning större. Det är också vanligt att man blir väldigt trött. Du kan få lite pormaskar i ansiktet till följd av hormonerna. Du bör avstå från alkohol och rökning från och med nu. Alkohol, nikotin och andra droger är extra skadliga tidigt under graviditeten, då det är en väldigt känslig period.
Det är även dags för dig att ta kontakt med barnmorskemottagningen.
De enda symtomen jag har är att jag är mer hungrig, trött, kissnödig mycket oftare och drömmer varje natt.
Vill att veckorna ska gå fortare.

6 feb

Vad är bred bandet någonstans. Skulle verkligen vilja ha det nu så jag kan lägga upp bilder.  Var ju tre veckor sedan vi beställde det.
Blev en bra dag i GBG igår iallafall, jag var chaufför och nykter. Det blev kultur på Världs kultur museet som var kasst om du frågar mig, det blev stor och god räkmacka på restaurangen Till Salu, det blev en sväng i salu hallen och jag köpte mig lakrits rötter.  Det blev även en god och lång middag på Palace sedan promenad ner till stationen och hemåt igen.
Snart blir det åka av till Moholm och se på film och gotta sig med vänner.

4 feb

Är i vecka 5 av 40 så jag har just fått reda på att jag är gravid, gravid för första gången. Jag avslöjade allt för sambon genom att köpa ett par nya "mjukisar" till honom, i själv verkjet hade jag köpt de minsta bebisplagget jag hittade slog in det och gav de till honom. Jag la även in en bulle i ugnen med det positivagrav. testet.
Sen är det fyra personer till som vet, bla. BM på UM, har redan varit där och snackat lite, ska tillbaka om några veckor och ta prover. Bebis beräknad till OKTOBER

Plusset

Hi hi. Jag är så glad !  Jag ska få en liten bebis.

3/2

jag är en mycket dålig bloggare men jag bloggar en del på mina "andra blogg". Många bollar i luften också samt väldigt mycket jobb.  SÅ ni får leva med att de är dåligt uppdaterat, men skaffa bloglovin så ser ni när jag gör ett inlägg eller två.
Nu ska jag ha veckans  skål med POPCORN, popcorn är godast!

RSS 2.0