jobbat.

sitter och väntar på färjekräket nu efter jobb. skönt att stänga utan stress ändå, trots att jag kommer hem väldigt sent och har något svårt att varva ner. en bra bok att låna hade kanske inte suttit fel, både här i bilen och i sängen sen när jag ör hemma, 23:00. vakna 6 imon som vanligt, dagis, hem med 11:49 sova 1, 5 timme med lillan, laga mat, göra något vardagligt bestyr, snygga till sig, packa in oss i bilen igen, åka färjekräket och sedan byta liv med mats. de vill säga barn mot jobb.

Aug. 28, 2013

inskolningen har gått bättre idag, viola tar för sig och suttit i egen stol och ätit. trött är jag, blev inte många timmar inatt eftersom jag var dum nog och hyrde en film på 3, 5 timme, en bra sådan också som inte gick att slita ögonen ifrån
så är det ibland. jobba kväll 2/17 på tre veckor framöver :/ vill jobba dag och träffa min man, äta middag med dom och sånt.
oj så långsamt

jobbar mycket. 50min väntan på färjan, roligare kan man ju ha. jobbar sen tis-lör endast kvällar, skolar in viola på dagen. men jobbar jag varje helg nu i fyra veckor ???? orättvist ! bara kvällar på vecko dagarna också, ser nästan aldrig min sambo känns det som. trodde jag skulle få mer dagpass s n när viola är inskolad, men icke. hoppas på ändring. åker 15.00 hemma 21:30 ibland 23 om jag inte hinner med första färjan måste klaga av mig lite. förutom det har jag bränt upp gommen hur man nu gör det, brände bort skinnet till och med, gör ont att äta samt dricka varmt. snart hemma, värva ner, sova sängen. upp 07.00. då vaknar prinsessan.

härliga augusti.

viola varit på förskolan, jag fick 2 timmar att inte göra någonting på så jag passade på att sola och sova i baksätet, var trött imorse mer en vanligt så jag tog med kudee och filt i bilen, somnade som en luffare på en parkering. men skönt var det. hämtat mitt barn nu, av någon anledning serverades slät linssoppa till lunch som viola inte ville ha så det blev att handla något hon kunde äta. 50min kvar till färjan går till knippla, gick till stranden brevid färjeläget, badar bägge två. viola naken och jag topless trots att det kan kommma förbi passerande, de får dom leva med att se lite hud. fångat fiskar, letat krabbor och plaskat i vanlig ordning. vilket underbart väder.

förutom det så har mats tagit båten till jobbet 6 imorse, de skulle jobba på en öde ö, mer öde en denna nämligen kalvsund. mats ska hämta viola vid mitt jobb sedan vid 16, livet funkar bra .


tidigt när mats tog båten, fotot taget från sovrumsfönstret.


viola plaskar i väntan på färjan.

sandskäddan simmar.

honom kan man äta om ett år. mums.

storstäd

jag och mats har just nu med våra gemensamma krafter samt delat på en vinflaska samtidigt som vi ägnat två timmar på att göra riktigt fint och fräscht i vårat sovrum, badrum, hall och i violas rum. phu. satt upp hyllor, möblerat om, bäddar rent, dammat av lister, vädrat och skakat gardiner och mattor. vi är inte speciellt lortiga av oss men dammigt, smuligt och fläckar här och var blir det ju alltid. nöjd med violas rum. på bilden ser de kanske lite naket ut men vi har rensat bort de hon vuxit ifrån, hon fyller ju snart år. sen har hon en stor hylla som inte syns på bilden som är fullproppad med leksaker.


Aug. 22, 2013

vad varmt pch härligt det är ute, kul att sommaren blev så varm och lång. får nog ta ett dopp i havet senare. ska hämta hunden håkan och båten sen, har vi den i helgen och gotta oss med. ska visserligen jobba en del i helgen, men så är det ju, varannan helg. får bra betalt på helgerna dessutom. är inte långt ifrån ett kontrakt på heltid nu, ett fastjobb. det har jag inte haft på två år. ett fastjobb på heltid har jag aldrig haft. bara 50 och 75%. varför slösa bort tid och pengar på att utbilda sig när det går såhär bra tänker hag. vet inte vad jag ska bli när jag blir stor, vill bara ha en bra arbetsplats där jag trivs :)

min stora lilla tjej.

idag är det tredje inskolnings dagen på förskolan och jag har lämnat henne för två timmar. ingen bil, ingen pålnbok med mig och inte heller mina hörlurar kom med. tur att mamma å hennes bil finns nära iaf, hon frågade om jag ville ha hennes plånbok också men det avstog jag.

min stora lilla tjej är två år i oktober. hon babblar som bara den och kan säga ett 20-tal ord men förstår desto mer. hon kan ta på sig sina stövlar, somna själv, äta som en häst, frälst i pippa, tycker om att dansa samt att "hiska" (fiska) och åka båt. hon leker gärna med sin kaffeservis och för tillfället åker vi buss till förskolan. så hon är med andra ord världsvan. i torsdags åkte hon två färjor, buss, tåg och bil. sedan springer hon jätte fort så nu får man själv också vara lite kvick i benen. viola har storlek 86/92 i kläder

leker i sitt rum.

innan vi tar färjan till förskolan måste viola prompt se om krabborna finns kvar.
att åka färja är vardag nu för tiden.
åka dubbeldäckar buss till förskolan är det inte alla som gör.

sitter på trappan på färjan.
bockjakt

Göteborgs stad byttes snabbt ut mot lugnet på landet. bock, räv och vildsvinsjakt stod på schemat. förutom detta ett hop av galna gubbdanskar och två rävvalpar, tre rådjur och ett vildsvin fick sätta livet till denna helgen på dala säteri.

mats och jag i skogen

har något i kikarn.

fika hos mats föräldrar.

Aug. 21, 2013

förra helgen bodee vi i staden Göteborg tor-sön. vi lånade en lägenhet för ett överkomligt pris men höll oss självklart mest utomhus. konsert, liseberg, god mat, kul sällskap, drinkar, regn, spårvahnsåkning avlöste varandra. föruto. det, sovmorgon till 11 varje dag. detta måste göras om.
nu, bildbomb.

åka hiss

åka spårvagn

se/lyssna på The sounds
äventyrsgolf i Slottskogen med mina pojkar.
drinkar på heaven23 innan liseberg.

kolorado, förutom att det inte var kö till något så åkte vi allt de "läskiga" och lite till.
två män måste hävda vem som var starkast. marcus slog den i topp medans mats kom halvägs :) älskar dig ändå trots att du är så klen ;)
barnlediga

om två timmar går färjan och dagens långa resa till vårgårda och sen tillbaka till götet för min del. viola ska dumpas hos farmor två dagar innan jag hämtar hem henne. 128kr tur och retur kom jag över i tågbiljett, det tyckte jag var ett bra pris. mats har ingen tele så jag hoppas han dyker upp vid nisse platsen 16:30. samt att han hittar dit. så sedan styr vi kosan mot mölndal där vi ska parkera bilen, gratis. får ta bussen tillbaka in till centrum och linn'e där vi ska bo dessa dagarna. det kostar 270dygnet att stå i centrala gbg och det är änna onödigt. ikväll blir det bara lite strosande, middag och en kik på Göteborgskalaset som pågår just nu. imon iommer m från skövde och vi ska på liseberg om det inte hällregnar. sedan dans, klubb, langos för hela slanten. kul detta ska bli, låtsas att man är 17, 5 åi igen :)


mina naglar för helgen.usel uppdatering

sommaren är kort men vi har mest haft sol och jätte varmt, sicken fantastisk sommar vi har haft. trots att jag jobbat 75% och pusslat med mats så han tar kvällar med viola och jag har henne på dagen så jag och mats ses inte alltid så ofta. Jag kommer oftast hem 23 på kvällen och är ledig 2 dagar i veckan. oftast mitt i veckan. jobbar 3/4 lördagskvällar :*(.

förutom jobb så har jag varit i branäs, två utekvällar i Göteborg och en till nästa fredag samt ett besök på liseberg, olstorp i september är tanken sen är det bara en segeltur så är min sommar komplett som jag hade önskat ha den.

förutom det har jag strött på med flera nattbad i marelden, helst naken. träffat många trevliga människor i min ålder och en hel del båtkörning. bra sommar helt enkelt och inte är den slut ännu.
ute och fiskarxen förmiddag.

naket. natt. bad var det här. viola sussar i vagnen. tillsammans med B, M, J

utekväll på berså och peacock med vänner och en 28årig norsk miljonär, han bjöd på mina inträden och några drinkar iaf.
mötte upp mor och far när de kom hem från segelsemestern.
havet suger och hungrig blir man.

jobb outfit.

RSS 2.0