året 2013

Har du några nyårslöften?
Lägga mig under 60kg sträcket och hålla mig där. Lära mig spela gitarr.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, och fler  på G.

Vilka länder besökte du?
Danmark, tråkigt nog, men det blir fler detta året.
 
Vilka platser i Sverige besökte du?
Branäs, Karlstad, Jönköping, Falköping, Hjo, Skövde, Göteborg

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
14 oktober då min flicka blev två år. 5 juni då vi flyttade till Knippla.

Vad var din största framgång 2013?
Fast jobb på heltid.

Största misstaget?
Det kännts som de tyvärr är många, vill inte prata om det.

Bästa köpet?
Jackor.

Vad spenderade du mest pengar på?
räkningar.

Gjorde någonting dig riktigt glad.
Jobbet och att komma närmare havet.

Vilka sånger/låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Avicci har regerat detta året, samt allt med Stefan Andersson

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare naturligvis trots stora motgångar

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit ledig, på gott och ont.

Favoritprogram på TV
Mästerkocken, massa  serier på SVT ÄKTA MÄNISKOR, kniven mot strupen.

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Den var rätt sorglig. jag och Viola satt själva i våran lägenhet i Jönköping.
 
 
Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Arbetsklädd eller naken :)

den yttersta dagen

påväg till jobbet. det är tidigt på nyårsafton. inget party här ikväll. bingo och färska svenska räkor tills vi spyr. champagnen ligger på kylning och jag vill sova en stund när jag kommer hem bredvid min bebis.

ny jacka investerades igår på rean. halva priset på denna snygga raring.

jäklans vad det gungar på färjan nu
. halvstorm ute och beckmörkt ute. mysigt.

tack älskling

igår fick jag min försenade julklapp utav mats. för första gången under vårat 8åriga förhållande så fick jag en inslagen present som jag inte hade en aning om vad den inehöll. hade visserligen önskat mig en fågel, hundvalp, underkläder eller ett smycke utav honom. i paketet låg en jätte fin cocktailklänning från märket guess. bättre väntat med andra ord.


planer för 2014

31/1 förhandsvisning på båtmässan i Göteborg tillsammans med mats och pappa.
1/2 utgång i gbg med hemligt mål och övernattning i linne.
mars. några dagar i branäs och åka skidor.
april. jag fyllet 25
maj. Spanien en vecka
juni. bröllop i danmark mannen fyller 30.
juli. tänkte vara ledig någon vecka och segla
August. bröllop i Jönköping.
september. plocka bär i skogen.
oktober. stor tjej fyller 3 år.
november. oplanerat.
dec. oplanerat men det är ju jul och nyårstider på hemmaplan.

ett år aty se fram emot helt enkelt. en hel del bebisar ska kläckas detta året också.

påväg

påväg in till staden. skövde. känner mig som 19 igen. förutom att det bara jag och Mats som ska ut. alltså inte med ett större sällskap som det var förr. det är tidigt, men vi har ju barn. se vad staden har att bjuda på. vi kanske åker hem 9 eller 5 imonbitti. vet massor av mina vänner som ska ut. se om jag hittar någon gamla goding.

journaler

idag har jag av eget intresse hämtat ut journaler och några kommer med posten. de jag fick i handen var väl inte så jätte intressanta eftersom det gällde från när jag var liten. var oftast på vc då för mina öron och halspromblem. har även ringt kss i skövde för att få mina journaler därifrån och de var inga problem att få de via telefon. spännande och se cad det är för nedsättnigar/problem/sjukdomar man haft. funderar på att ringa en till avd. om juornaler sp har jag allt vad det gäller sjukhus under mitt liv. nu jobba jobba jobba.


nallen är tillbaka

hämtat min raring idag. fast det var inte min gamla raring utan en sprillans ny Android jag fick i min hand. min gamla ville dom inte rädda ? funderade ett tag, har haft egen telefon i 11år och tror bestämt att detta är min 12-13onde telefon. sitter nu och lyssnar som besatt på Spotify. saknat dig nallen.

Ledig måndag

åh vad skönt med måndag tycker jag, måndagar brukar jag vara ledig på. Jobbat ons-sön och nästan bara kvällar och inte varit hemma innan tio på kvällen så jag är både lite trött och snuvig.   Violas sovande är värre en illa, sover hon ens något.  Inget emot att ha sovmorgon till 8-9 på morgonen men det hade varit trevligt men någon tEmma ensamhet med sambon på kvällen. Får se hur det blir idag, tänkte hon skulle somna 45min på dagen. 
 
vi ska för övrigt till hönö och inhandla de två sista julklapparna till sambo och Hudson, pojkar är inte de lättaste att handla till en de får gå. Hoppas min android blir färdig i veckan med, känns så naket Utan den. 

Onsdag

Världens sötaste lilla luciatåg på dagis idag och ungarna tragglade igenom 10 sånger helt felfritt.  Viola var pepparkakor vilket passade sig så bra då hon  show hade varsina pepparkaks gubbar i händerna, de stod längsta fram och var bedårande, viola stod där som en sol och bara log medans barnen sjöng förefalla halsar. Det bjöds på gröt och dricka efteråt. 
 
Fått en sväng på bushuset idag mer, ätit på restaurang och haft det allmänt mysigt familjen tillsammans. Lämnat in min telefon på reparation  och fått en lånetelefon med knappar, en Nokia, inget internet så känner mig något handikappad. Troligen kunde  jag hämta tillbaka nästa vecka.
 
nu väntas många dagars jobb och dessutom har vi fått ett hett tips om en sak som vi ska kika närmare på. 
 
 
Viola får vila  men intemer en någon timme på dagis då det tar flera timmar att lägga henne på kvällarna, något som irriterar hela familjen.  Jag och mats är helt slut när hon sedan somnat vid sisådär 21-22:30 på kvällarna, så inga mer Vilor för att få bukt på nattningen.

sluta sova middag

tror att den lilla damen ska få skippa sina dagsvilor eller korta dom till bara 30min för så som det varit nu är inte acceptabelt. man blir lycklig om hon slocknar innan 21 och sen är man själv dödstrött. på fsk får hon sova middag men inte mer än 1 timma. har en önskan om att damen ska sova i sin säng och gärna komma in till oss om hon vaknar men det är svårt, ävrn för oss. mysigt att ha en liten bebis i sängen ( jo hon är min bebis). hon blir ju inte mindre precis och sängen inte större tyvärr.tomtegröt till frukost.

framtiden

att se fram emot.

onsdag 11dec, mysdag med familjen, sedan lucia på dagis.
22dec, tar jul och åker till Falköping.
31dec, nyår är alltid kil.
februari, ska ha en helg tillsammans med min pojkvän.
maj, semesterresa till Spanien.
juni, bröllop i Danmark.sven 2

40 m/s i vindbyarna mättes upp på hyppeln och jag bar viola ur och i bilen. fick massa coola bilder med. 1, 3m högre vattenstånd en vanligt.

inga bilar togs med färjan och jag fick hoppa av då den in når lemmen.
Sven

jag blev "drabbad" av sven. inte nog med att jag knappt sov natten mellan tis-ons eftersom vi bor på ett nytt ställe och var inte can vid ljuden. huset skakade, saker trilla ner från hyllorna, glasen i skåpen klirrade. ställde ett glas vatten på golvet och det blev ringar i vattnet när huset ryckte till. färjan tog inga bilar, blrv försenad, tog omvägar på havet för att det skulle gunga mindre. parkeringsplatsen blev översvämad, husvagnar hamna i havet, båtar rullade upp på land emot en bil, bryggor gick i sönder och takpannor flög av .

svar på kommentar

mascaran var intr bättre en någon annan budgetvariant, borsten var väldigt mjuk. mina bästa mascaror jag vet är max faktor 2000 calories och dior show. creme foundation var grym, lätt att applicerad, inte för mycket, torkar snabby, täcker lagom, dryg och "skön". Varsågod.

foton 2

nytt smink, jag går visst på reklam.
mats jobbar med sitt nyaste älgtrofe

adventsmys en onsdagskväll

julkortspyssel med glögg, pepparkaka och lacket med sigillen är laddad.

adelssköldsmärket på årets julkort, stiligt.

foton

helgens look då vi var i stan och härjade.

viola bäddat ner sig i sängen
lek

titel, de är kul nu.

jobbat idag. så himla skönt att få rytm i sitt luv. denna veckan har det hänt mycket. förutom att jag och mats var i stan lör- sön och låtsades att vi var tretton och gjorde sådant som barnlediga vuxna gör. alltså dricka shots, dansa och tro att man är snyggast i världen. äta aldelles för onyttigt komma hem 4 på morgonen men ändå vakna och vara klar vaken 8 på morgonen, någit visst med det ändå.

RSS 2.0