förhållandet mellan mig och "kniven mot strupen"

jag älskar verkligen pogrammet, Kniven mot strupen. Kan inte svara på vad det är men jag kan se repris efter repris.  Överlag gillar jag  matlagningspogram som ger utmaningar. Ser på Kniven mot sturpen minst tre ggr  i veckan, och det stör mig att jag inte kan lägga ord på vad det är som jag gillar så mycker med pogrammet. För överigt är det rätt sjukt att jag skrvit dessa raderna utan att titta på tangentbordet, me like.
för övrigt bjuder jag på denna länken, när jag sjöng med Stefan Andersson, vilket jag ska bli ihop med när jag blir stor, fast det vet han inte om, ännu.
 
http://www.youtube.com/watch?v=Md7lmgl8CTo

Lördag

Rockig Lördag. Vaknade 09.00, utvilad. städat massor,  fast det var inte farligt lortigt. Åkte och jobbade sex timmar.  Nu hemma och tänkte titta på ännu ett avsnitt av kniven mot strupen och göra lite popcorn.  roligare lördag får jag inte, gjort en almencka (beställa med egna bilder), snart sova.

mitt jobb

 
 

helgen

i helgen har jag jobbat men också haft lite tid till att mysa med dessa godingar.dissiga kussar till frukostbordet.
hej
öppna förskolan runt i kommunen

tre dagar tre öppnaförskolor. kommunens egna helt okej. leksaker, sångstund runt 5-10 besökare plus barn, fika 10kr (saft/kaffe/the och slätt bulle. öppet måndag och torsdag 9-12:30, lite sunkiga lokaler.

Svenska kyrkans med leksaker sång brukar det vara men inget jag märkt av 2-8 föräldrar små lokaler, gratis fika (festis/vatten/kaffe/the kaka eller glass). öppet tisdagar 9; 30- 11:30.

missons kyrkan på nimbus. mycket fina lokaler (ljust, värmegolv, stort) trevlig och välbemötande personal (3st) ordnat och uppstyrt. två sångstunder med marackas, en kristen sång. roliga leksaker. gratis fika (saft/kaffe/the hemmagjord kaka/frukter vilket är ett stort plus, mariekex) barnstolar så det räckte till alla barnen. 10 vuxna från alla olika öar plus barn. öppet onsdagar 10-12.

nu ska jag träffa mats och luncha på nimbus resturang (fint ska det vara) viola också. sen ska hon till dagis och jag jobba kväll. bra dag.

min frukost


misson var helt klart bäst.

tröööött

åh....varit så trött i flera dagar nu. sovit lite dåligt men ändå, lite ska man väl klara,. tänkte oss öppna förskolan på mission idag men vet inte om jag orkar. hemma och sova middag med viola ist kanske. färjan går 10 om vi ångrar oss. viola bör inte sova mer än 45 min för att somna innan 21. är det dåligt järnvärde tro, lchf dieten eller att det bara är november som gör mig tröttare. kanske helgens sviter som sitter i? gäsp. vill sova nu.

titel

efter hard rock gick vi till piercing studion tribe på Kungsgatan, som självklart var stängt. stängt var saluhallen och systembolaget upptäckte vi. var ändå inte speciellt sugen på alkohol heller. vi gick hem och vilade tre timmar eftersom vi bara sovit 4. huvudet säger att vi ska vakna 8, på morgonen trots att vi hade behövt met sömn.

vaknade, fixade till oss, beställde taxi ( blivit mycket taxi denna helgen) och åkte till ordenhusen där min brors 30års fest höll till. 90 st bjudna. champagne som fördrink. mingel. trerätters. tal ja till och med jag höll tal till bror min. nervöst men det gick bra, det var inte alls förberett men jag var ju den enda från familjen af Ekström så kunde ju han inte glömmas bort. de två andra jubilarerna fick ju tal från sina familjer.

00; 30 tog vi taxi därifrån trötta som vi var, dansat fötterna av mig.
påväg till kalaset

min utstyrsel

sos till förätt.

Efter trerätters middagar på restaurang två dagar i rad, högklackade skor och alkohol ska det bli skönt med vardag igen men gör gärna snart om det.

sicken helg

barnfria i tre nätter så nu längtar jag hem till min bebis. vi har haft en kanon helg i gbg med det bästa att erbjuda. fredag bjöds på drinkar på clarion hotel, mat och show på park lane. fler drinkar under små timmarna, träffade j och j innan jag och mats begav oss på lite egna äventyr. kom hem 4:30 den morgonen. lördag var vi rätt bakis vilket jag inte varit på år och dar. kravla oss ut för att äta bakismat på hard Rock café så där släppte jag lite på min strikta lchf diet som tagit mig två kilo mindre på två veckor.krogshow

park lane
hard rock café
RSS 2.0