en lördag i Göteborg

i lördags kväll åkte vi in till gbg för att roa oss. vi bodde på de vanliga stället, åt på de vanliga stället "gick ut" till de vanliga stället och träffade samma människor. alltid lika trevligt att gå dit.


förutom de så gick bomben in som jag köpte för en tjuga, trevligt.

nyttigtnytt till min dotter som snart fyller tre år. tänk att jag köper kläder i storlek 104 nu. 98 passar precis just nu. dessa fina kläder är från PoP, molo och nova star.

att göra ett syskon,

fått frågan på sistone om vi inte ska bli gravida snart
den känsliga frågan är visst något man kan ställa hur som helst.
men hallå.
vi kanske vill vänta, vi är unga eller vi kanske bara vill ha ett barn.

eller då är de så att alla par inte har självklarhet att göra barn så jävla enkelt. vi är ett sånt par.
vi får gå till kära farbror doktorn om vi vill göra ett till barn. de ni.
Oftast ifrågasätter dom vad vi behöver hjälp med eftersom vi är så unga men eftersom de finns en utredning så finns de dokument på att vi inte haft de så lätt och behöver alltså hjälp.vi har gått den långa vägen. den hårda vägen och den frustrerande vägen. vi vet var felet ligger och de ligger hos mig. ett ovanligt fel. vet inte om de förbättras idag.
ibland är det inte en självklarhet att göra barn. ibland är de jäkligt svårt men vi är glada för att vi sökte hjälp när viola kom till vilket tog oss 2 år att göra henne.

50%

jag vill jobba mer. 50% duger inte för mig. har två extra jobb på timmar men är inte sugen på att jobba mer helger eller kvällar/natt för de är typ bara då jag jobbar. suck.
sen har jag ett stort dilemma som jag är riktigt orolig för och jag känner mig lastgammal.
sen jag fyllde 25 har jag bidragit med en del ålderdomsåkommor. just nu ligger atros närmast som jag googlat upp.
ni ska veta att jag verkligen inte vill vara någon hypokondriker för de är de värsta jag vet.
men nu är saken den att jag både fått astma och apont i handleden igen.
Har haft ont från och till i handleden. men nu stramar de ut i tummen (mest vänster).
f*n. riktigt orolig. tre dagar i vården räckte tydligen för att få handikappade händer. min kraft i tummarna försvann och min handled jan inte lyfta något utan att smärta sönder. att riva av kvitton eller greppa flaskhalsar blir plötsligt jätte svårt att få tag på med mina tunga och långsamma tummar.
aldrig kännt såhär innan aldrig någonsin.

rädd att de blir livslångt. gör även ont på nätterna och jag tror på at linda händerna hade varit skönt.

tänkte vänta någon vecka till innan jag kontaktar vården. plus lite annat när man ändå är i farten.

vart tog Sverige vägen?

Socialdemokraterna, verkligen? parti för många som går på socialabidrag vilket ibland är nödvändigt. kan man arbeta så ska man arbeta. suck. har inte sverige sett bra ut som de gjort? ??? fan. jävla rött. hatar blod.

för övrigt har vi varit på Ikea idag som viola nästa gång vill bli inspärrad på ikea dagis och först bli hämtad när vi ska äta mat (Läs köttfärssås med pasta).

kollat leksaker till violas födelsedag och hennes barnvagn är kaputt och ett nytt däck kostar nästan lika mycket som en bättre begagnad vagn. skit.

ny

då var man igång igen. försöker jobba alla timmar på dygnet för att någon gång bli riktigt rik. börjat ett till jobb som timanställning för att tjäna lite extra.

Viola pratar om sin födelsedag och vad hon önskar sig. just nu är hon inne i en period då allt med sjörövarsaker önskas?
även hund grejer och häst saker har hon pratat om.har varit hundvakt åt håkan
inför jobbintervjun.

RSS 2.0