Nya produkter från The body shop

Produkterna som fick följa med ner i kassen idag.
Cocoa body butter
Intensivt fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar. Kakaosmör gör huden härligt mjuk och smidig. Passar perfekt för extra torr hud.produkterna i Cocoa Butter-serien. Passar extra bra för gravida! Smörj in på magen när huden känns stram och utspänd. Motverkar bristningar!
Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser
En uppfriskande effektiv men ändå mild rengöring, skapad speciellt för dig med fet och oren hy. Ge huden allt den behöver med en härligt löddrande rengöring som tvättar bort makeup, dagens smuts och orenheter på ett litet kick!
Tea Tree Skin Clearing Toner
Community Trade-producerad ekologisk tea tree-olja, tamanuolja och extrakt av vitpil både rengör och förebygger orenheter. Ett ansiktsvatten som gjort för att skaka loss - en liten skakning är nämligen vad som krävs för att få ut det bästa ur produkten.
Carbon Black Eye Definer
Skapa en blick som övertygar med en mjukt silkig, nästan flytande eyeliner i pennform
Wild Rose hand cream 15spf

Finns igen info om  denna produkt då man som medlem fick förhandsexemplar på denna idag :) Kommer ut i butik nu i september
Brush On Radiance
Brush On Radiance innehåller marualolja, en riktig liten mirakelingrediens. Marulaolja är inte bara härligt fuktighetsbevarande. Låt de pudriga pärlorna hjälpa din inre lyster att synas ännu mer utanpå.
Vitamin E Moisture Cream

En skönt lättabsorberad fuktighetsbevarare för ansiktet att använda varje dag. Lätt som en lotion men skönt krämig och mjukgörande. Skyddar och vårdar huden och gör den härligt mjuk och smidig. Passar särskilt bra för normal hudtyp.
Vitamin E Eye Cream
Minskar intrycket av fina linjer och mörka ringar och hjälper till att förebygga puffighet. Ljusreflekterande partiklar ger huden en omedelbar lyster och minskar intrycket av fina linjer. Vitamin E, nyponolja och Community Trade-producerat shiasmör hjälper till vårda och mjukgöra huden.
Rainforest Radiance Shampoo 250 ml
Gläds åt glänsande hår, ta fram stunsen i hårfärgen! Perfekt för färgat hår är Rainforest Radiance – här hjälper pracaxiolja, blåbärsextrakt och linfröolja till att rengöra och avlägsna rester av produkter som gör färgen matt och glåmig. Istället får färgen behålla stunsen. Visserligen kostar deras shampoo en del men eftersom det är så drygt, snällt mot ditt hår och snällt mot naturen så är der värt det. Denna flaskan kommer hålla i 3-4 månader för min del, dessutom innehåller den inga silikoner eller pharabener.


Rainforest Moisture Conditioner 250 ml
Vår nya ekoschysta eco-conscious-stämpel ges bara till produkter som möter hårt ställda miljökrav. Det innebär bland annat att produkterna ska använda minimalt med förpackningsmaterial. En perfekt partner till Moisture Shampoo! Ett riktigt skönt krämigt balsam som reder ut håret och gör det mjukt och lent utan att tynga ner, och ger en fräscht glansig finish. Skapad speciellt för torrt och skadat hår.
En deodorant fri från aluminiumsalt och parabener som håller dig naturligt fräsch. Dessutom slipper du tråkiga vita deomärken på kläderna. Det kan inte bli bättre! En deodorant i roll-on-format som håller dig naturligt fräsch tack vare vulkaniska mineraler som absorberar fukt och därmed ger en torr känsla på huden. Eteriska oljor döljer effektivt ofräsch doft. Välj mellan tre härliga dofter - Cool & Zesty, Fresh & Floral och Chilled & Breezy.
Macadamia
balsam spray, inte heller kommit ut i butik ordentligt men ska spraya den i håret före man använder plattång eller något annat värmande. Moterverkar frissighet, och gör samtidigt håret mjukt och följsamt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0