11 älgar och en blixt

Var inne i Skövde igår kväll också. Skulle se hur det går med hemsidan, den blir nog jätte bra när den bli klar. Efter denna lilla sammankomst så åkte vi hemåt. På vägen hem dök det första sex älgarna upp på ett gärde. Älgar är så stora och fula där de bara står och blänger. En hel liten familj eller älgmöte eller var det nu var, sex stora älgar var det iallfall.
Kom hem, bytte bil och åkte mot Dala där Mats skulle lämna släpet som satt på bilen. På vägen dit dök det först upp en älg till som också den stod oh blängde fast inifrån skogen.  Senare på vägen stod det älgar på vägen, mitt framför oss, där stod de också och blängde innan det tog till handling och fly in i skogen. Det var fyra älgar, en ko, två kalvar och en tjur.
Väl framme i Dala så började det regna, längesedan man fick känna på regn, såg även en blixt och hörde sedan muller, måste varit åska.
Hur som helst, just nu sitter jag och väntar på en DHL lastbil ska dyka upp med lite grejor till oss, det är bla. en hundgård som vi ska montera upp. Sedan ska jag åka till jobbet några timmar.
Tjing tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0