Aug. 29, 2014

under 12 månaders fast anställning har jag nu haft 14 lediga helger på ett år !? ( yes eller)
inget kollektivavtal finns bundet till företaget så mina rättigheter är små.

nu är jag så sjuk som jag bara kan bli. beror de på att jag jobbat nästan konstant i sen jag gick ut gymnasiet?

förkylningsastma.
feber
hosta osv.

på bättringsvägen

idag har jag lättare att andas och bara de gör att jag känner mig hälften så sjuk mot vad jag gjorde igår. mina lungor har nästan hotats sönder så jag får galet ont vid hosta och djupa andetag.

har ändå tagit mig för att tvätta, , laga mat och tvättat golven. imon ska viola vara hemma från dagis och jag undrar vilken aktivitet vi ska göra som passar oss båda? .orkar jag gå på en längre promenad och plocka kottar å sånt med henne. ibland får jag sånna febertoppar vid lite ansträngning. eller kan jag skicka henne till dagis några timmar imon med. hon har ju väldigt roligt på dagis.

nu ska jag vila en stund.

mått bättre

började känna mig dålig för tre dagar sedan. igår eftermiddag eskalerade allt och jag hade jätte svårt att andas. var på vc idag. som tur var så såg doktorn hur dålig jag mådde. min sänka som normalt ligger på 5 låg på närmare 60. så en rejäl infektion har jag fått. fick antibiotika, slemlösande, och brikanyl eftersom doktorn och som jag också misstänkt att jag har astma.

gud vad nöjd jag är med en doktor som jag slapp böna och be om medicin. gan tyckte dessutom att jag borde stanna hemma under de 10 dagar jag tar antibiotika.

mina lungor är nästan upphostade och jag har spytt av alla hostningar. inatt hoppas jag får sova bättre. min feber ligger imellan 38-39. de var längesedan jag var såhär sjuk.

Välkommen hemskoskåp, nytt till hallen.


loungeset spriilans nytt till den inglasadealtanen.

fått min android tillbaka idag femte på 10månader,, de ni.

Aug. 11, 2014

som ni alla vet, har jag jobbat heeeela sommaren. vabbat en dag. Nu börjar jag bli utbränd ;) hade varit gött att vara någon vecka ledig trots allt ! bit ihop . trots att vi nästan bara varit på hemmaplan, vädret och värmen har ju varit fantastiskt så egentligen så är e ju här man ska vara då! badat massor. flyttat å sånt. både haft middagar och blivit bortbjudna.

sen har de bjudits på tillfällen för både festande och bus. 4 ggr har jag varit ute och festat med vänner, kört all in till man pratar orent och åkt hem å lagt mig.

Har ett bröllop kvar om 1,5 vecka. De ser vi framemot. sen är de inget planerat ? jo älgjakt, Violas födelsedag och jul då vill säga.

De blir allt lite mörkare för var kväll nu. hösten är ju trevlig på sitt sätt.

Nu sova, imon ledig oxh då ska jag och viola åka och leka på bushuset och äta lunch ute, såklart.Helgen har gått

och jag har jobbat och dessutom dratt på mig en fläskläpp. violanock rätt i krysset, vill säga överläppen med näsblod som följd. jag ser misshandlad ut. och folk på jobbet har frågat allt ifrån misshandel, getingstick eller om jag börjat snusa.

för övrigt är här galet varmt och soligt. badar varje dag.

osminkad, halvnaken, fläskläpp och nybadad.

RSS 2.0