HallonHallonHallon

Hallon är absulot ett av mina favorit bär, söta, mjuka och rosa/röda.  Har varit ute och plocka mig någon liter idag som jag  fryser ner när jag kommer hem i små portioner som jag sedan tar upp i vinter när jag behöver vitaminer. Även blåbär är något jag försöker plocka som jag har i mina vintersmoothies tillsammmans med yoghurt, banan/äpple/appelsin/nektarin eller någon anna lite hårdare frukt. Brukar öven ha i några från eller nötter som också är både gått och nyttigt, det finns ju hirsfrön, linfrön, solrosfrön, sesamfrön, pumpafrön, valnötter m.m.

Jag går runt här hemma och ser snygg ut i mina stödstrumpor som kag köpt i lite roligare färger, det är skönt och motverkar både det ena och andra i dessa tider när man är gravid.  Jag lagar både mat och frukost till mina pojkar (två stycken), rediga  arbets portioner ska det vara så det orkar arbeta i värmen. Imon åker jag hem till mitt barndomshem, Hyppeln i göteborgs Skärgård, ska bli skönt att få några dagars ledigthet i sommar. Hoppas på bra väder nu och att en del av mina vänner finns där.  Kul att få ha någon annan att prata bebisspråk med, ingen utav av mina vänner från ön har barn en, tror inte dom har tankar på det heller än. Men jag är ju som jag är och glad över att det blivit såhär, det var ju min strävan. Hoppas det är varm toch skönt i havet så jag kan få ta ett dopp i havet i år också, inte blivit av en att jag badat i havet. Bättre sent en aldrig.
vecka 30 (29+2)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åhh fina färger på strumporna :) vart köpte du dom? Jag köpte mina på apoteket och där va bara [då] blå/svart eller beige :/ Tråkigt..

2011-08-04 @ 11:32:20
URL: http://hanniie1.blogspot.com
Postat av: Anonym

Kronansdroghandel har lite roligare stödstrumpor i rosa och lila.

2011-08-05 @ 11:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0