Nytt från The Body Shop

Shoppat lite med Joahnna, blev en del av det som tagit slut och en del nytt.
Uppfriskande kroppsskrubb med fräsch doft. Avlägsnar milt och effektivt döda hudceller för att göra huden underbart len och uppfriskad. Passar normal hud
100% naturlig och framtagen enbart från naturliga oljor och ingredienser. Den unika rollerapplikatorn glider mjukt över dina läppar. Med doft av bär.
En vårdande fuktighetsbevarare för läpparna i praktiskt stiftformat. Gör läpparna mjuka och smidiga och skyddar dem mot solen, vinden och kylan. Lämpligt för alla hudtyper.
Dusch creme
Strawberry body lotion
Svalkande och uppfriskande fuktighetsbevarande gelé med fräscht fruktiga ingredienser. Absorberas snabbt och passar perfekt för normal hud.
Den ultimata mascaran som i ett enda steg ger både definition och längd till fransarna med ett fantastiskt resultat – superlånga, mörka och glänsande fransar på nolltid.
Denna sensationella foundation är så lätt att den känns som en andra hud! Denna flytande foundation är lätt att applicera och ger ett naturligt underlag som håller länge. Perfekt för normal till torr hud. Ger lätt till medium täckning. Dermatologiskt testad. Innehåller en speciell silikonblandning, äppelextrakt, ljusreflekterande partiklar, vitamin E, solskydd, Community Trade-producerad marulaolja och Community Trade-producerat ekologiskt bivax.
En ultrafin sammetstextur och ett resultat som håller i timmar utan att behöva återappliceras. Använder avancerad teknik från Japan. Perfekt för alla hudtyper. Dermatologiskt testad. Innehåller vitamin E, ljusreflekterande partiklar, olivolja och Community Trade-producerad marulaolja som är fuktighetsbevarande för huden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0