bildfattigt

Alla bilder är  borta, GONE !  Jag har tömt datorn på S K I T och  de behövdes verkligen så alla foton ligger nu till historien, tryggt förvar i min USB samling.  Så nu siktar vi in oss på bilderna a´la 2012 och några sådana bilder har jag inte lagt in i datorn än.

Igår har jag, Lexi, Viola och  Mikel varit ute på en promenad i sön, sedan var det obligatorisk kaffe hos mig.  Ida blir det storhandling och det ska bli skönt eftersom vi har bestämt oss för att handla mat förens det bara finns tio saker i kylskåpet kvar att äta på. Så idag sa jag hejdå till advokado så det bara fanns tio saker kvar för jag är sugen på lite nytt. Ändå så hur lite mat vi har i kylskåpet så kan jag laga till de mest fantasitska middagarna, idag blev till piroger, i förfgår älgköttbullar, mos och kantarellsås osv.

Då är det bara att säga god bye till snön igen då, kul att du kom tråkigt att redan måste gå och kom snart tillbaka.  Förra året vid denna tiden låg snön enda upp till knäna på mig och nu får jag ta på mig regnstövlarna när jag ska ut i slasket för att exempelvis hämta posten, gå ut med soporna eller lägga i ved  i pannan.
Nog om mig här för nu ska vi väl packa in oss i bilen och åka iväg till handeln för att fylla på med nödvändigheter i allt vad blöjor, tvättmedel och ost.

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej,



Jag ramlade in på din blogg då jag kollade på bilder av tatueringar över ärr. Det är så att jag själv funderar på att tatuera över några ärr...

Gick det bra att tatuera över dina ärr? Fäster färgen bra på ärren?

MVH Lina

2012-01-12 @ 12:34:35
Postat av: Malin

ja det går att tatuera över ärren

2012-01-12 @ 18:55:12
Postat av: Lina

Ok! Tack för svaret... Fin blogg du har!

2012-01-12 @ 20:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0