Lördag 3/3

Lördag.
Gick upp vid 06. Tog det lungt på förmiddagen innan vi slängde oss iväg i bilen och åkte ner till Hjo för att möta upp min mamma, mormor och syster, gick runt och kikade i affärer innan vi åkte hem till mig och åt lucnh. Viola fick ny kofta och en vårig overall sedan fick hon en spargris och en dräggelscarf.  Själv så köpte jag en hundskål till Lexi och en skylt som det står "varning för hunden" på så nu får man skylla sig själv om man går in till oss för Lexi hon biter oinbjudna gäster.

Efter lunch och efterrätt så åkte vi till Johanssons place i Dala och drack kaffe och tjatade om ditten och datten.  Viola var på stålande humör och hennes kusin E lekte och höll om henne en stund och Jolan giller verkligen när E pratar med henne, hon lyser upp och kan inte sluta att le.  Även lilla E på fem år tyckte om sin lilla kusin och kramade om henne coh Viola kramade faktiskt tillbaka och tjöt.
Mats har klyvt ved hela dagen och varit jätte duktig, målet är att klyva så mycket ved att  vi har i två år framöver. Lexi hade också varit med hela dagen och det sista hon fick göra innan vi åkte hem var att springa efter pinnen, pinnen som hunden Mix sprang med i munnen, Mix är både större och snabbare en Lexi så hon fick verkligen springa som en galning för att komma ikapp, om hon väl kom ikapp honom. Såg hur som helst roligt ut.
Elise och 100m3 ved som ska hålla oss värma några år
Kusinerna
älsklingen sover

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0