svar på kommentar

  • Jag håller med om att man inte ska barnsäkra i onödan eller för mycket. Men en grind ovanför trappan anser jag vara ett måste, vilket barn som helst kan trampa snett och ramla. Att ha en grind nere i trappan är absolut inget måste... Men du gör ju som du vill...

     

  •  

    Tänk om hon en dag ramlar ner för trappan och skadas svårt för att ni tänker så, då lär ni ångra er rejält, eller om hon betar in saker i eluttagen och får en stöt.... Vi har heller aldrig haft lås på skåp och lådor men skulle aldrig strunta i att sätta upp en grind i trappan tex. 

     

    Klart att olyckan kan vara framme och det vill vi ju inte. Har inget bra försvar, tanken var att vi skulle köpa grind när hon började ta sig runt. Utsätter henna absolut inte förm några faror och är alltid med henne i trappan osv. Eluttagen har aldrig varit speciellt intressanta för Viola  som tur är.

     

     

     

     

     


Kommentarer
Postat av: Anonym

Har man redan petsäkra uttag så behöver man ju inget mer, sen ska det nog mycket till för en ettåring att 1:få tillgång till något så litet att det går in i uttaget som även måste vara strömförande 2:ha så mycket tid vaken ensam i ett rum att den hinner peta i saken i uttaget 3:kunna hålla något så litet och peta in i ett så litet hål och trycka så hårt att det går in i håret.. Värre när dom är äldre.. Då kommer vi sätta petskydd där vi inte har rätt uttag :) trappgrind är det jag verkligen vill ha, känner 3 barn som bara iår trillat och slagit i huvudena så illa att det blivit sjukhus, två med spricka i skallbenet en med "bara" hjärnskakning, bägge med sprickor hände i trappa, den ena var ensam (äldre barn) den mindre knappa året med förälder precis bredvid men det gick fort och hennes föll bara två steg upp ner i golvet men föräldern hann inte fånga :( så jag tycker köp en grind idag! Sen lås på alla skåp hade jag blivit vansinnig på så det kommer inte vi Heller ha, knivar+saxar där inget barn kan nog vara men bunkar osv kommer vi inte låta in..

2012-11-07 @ 13:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0